Şimdi Ara

Snopy FT38C2 Direksiyon Setimi Bilgisayarım Görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba sitede yeni üyeyim fakat çoğu konuları okumuşluğum var en iyi sitelerden birisi. benim sorunum şudur; Bir Arkadaş bana Snopy FT38C2 markalı bir direksiyon seti verdi sorunsuzdu,sonra onu 3 ay kadar kullandım sonra sınavlar filan çalıştım 5-6 ay kadar ara ara oynamaya başladım fakat bu sonraki oynayışlarımda farkına vardım titreşimi azalmaya başlamıştı en son geçen sene titreşimi durmuştu bende bilgisayarı açıp seti takıp okula gidiyordum maksat titreşimi kaybetmesin diye fakat sonrada unuttum yeni oyuna başlayınca direksiyonu unuttum abim liseye geçti işte her neyse asıl sorun burada başlıyor ben istanbuldan tatilden gelince set ile oynarken arasıra oluyordu bu hata ben gaza hafif basınca full basmış gibi oluyordu klavyeden farkı yokdu tabi direksiyonda öle, sonra işte bilgisayara format attırdım driver ını buldum google dan indirdim sorunu çözdüm bu sitede bulmuştum çözümünü yine neyse işte en son bugün seti çıkardım dedim bismillahirrahmanirahim , taktım ses mes gelmedi farenin usb sini çıkarıp taktım onunkinde geldi oyuna girdim tuşlar sonra pedal çalışmıyordu denetim masası>donanım ve ses>aygıtlar ve yazıcılar burayı takip ettim baktımki orada benim joystick çıkmadı sonra arkadaki bütün yerleri denedim olmadı önüde denedim olmadı google den bakmadığım sayfa kalmadı bir sürü gamepad - driver gameoption indirmeme rağmen çıkmadı bunun sebebi nedir sizce Not=direksiyondaki titreşim eski haline geldi ve bundan önce kamera da da aynı şey olmuştu onun driver ını indirdim sorun düzeldi fakat bunda düzelmedi

Eğer bilen varsa lütfen yazsın bana buradaki konuları örnek verip bana bunu uygula demeyin çünkü sitedeki neredeyse bütün benim direksiyonla olan çözümlere baktım olmadı en son 1 tane USB Gamepad Driver ve 1 tane USB Driver Setup yükledim bilgisayara reset attığım zaman düzelirse konuyu kaldıracam.

• Yardım Edecek Yokmu Yav 2 gün Tatilim Var Ondan Sonra Açamıcam Lütfen Yardım
    Konu ile ilgili tarafınıza destek mesajı pm olarak gönderilmiştir, size ordan yardımcı olacağız.

Everest - Cooler Master - Xigmatek - Zalman - FSP - NZXT - X Clio
    Mikado - Pioneer - Snopy - Slink - Addison
  • Merhabalar aynı sorun bende de var ve durmadan titriyor usb port a takınca cok sinir edici yardım edebilecek biri varmıdır acaba ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.