Dün akşam saat dokuz civarları büyük boy pizza + chicken morfel + 1 litre yedigün söyledik fakat pizza orta boy geldi aradık orayı ve dedilerki pizzaya dokunmayın hemen büyük boy pizza yolluyoruz.O pizzayı ne yapacaksınız dedik satacağız dedi.Belkide ben ona zehir koydum yani hiç hijyenik değil belkide bize gelen pizzada bir başkasından geldi.Neyse çok güzel yedik müthiş lezzetliydi ama
bu sorulari bize degil pizzaciya soracaktin.
quote:
Orijinalden alıntı: burak103
Dün akşam saat dokuz civarları büyük boy pizza + chicken morfel + 1 litre yedigün söyledik fakat pizza orta boy geldi aradık orayı ve dedilerki pizzaya dokunmayın hemen büyük boy pizza yolluyoruz.O pizzayı ne yapacaksınız dedik satacağız dedi.Belkide ben ona zehir koydum yani hiç hijyenik değil belkide bize gelen pizzada bir başkasından geldi.Neyse çok güzel yedik müthiş lezzetliydi ama
zaten sana demişki pizzaya dokunmayın demiş eğer pizza ellenmiş olsa onu atarlardı :D snoopy domino's tan daha mı ucuzda ordan söylediniz??
istemsiz güldüm .
dokunmayın pizzaya satacagız onu
kim önemsiyo ki? dedeoğlu (istnbulun en pahalı baklavasıydı hala öylemi bilmiyom) sorsan tatlıları günlük getiriyoz diyolar ama geçen sene ramazanda iki kez kuru baklava almıştım ikisi de şekerlenmiş çıktı. gittim söyledim günlük gelmiyomu diye, tabiki günlük geliyo dediler, böyle böyle dedim yok olamaz dediler. paranla rezil oluyosun yani en pahalı baklava bile şekerlenmiş çıkıyosa ohooo.