Şimdi Ara

Sniper olarak kullanılabilecek tank önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyunda daha yeniyim 4-5 gündür oynuyorum 268 maçım var. Ve bu süre zarfında gördümki tankları sniper olarak uzaktan avlamak daha çok hoşuma gitti.
    Bu için en uygun tankların Tank Avcıları olduğunu duydum o yuzden şu anda elimde Hetzer var ve Stug III'e gidiyorum.
    Bana önerebileceğiniz bu iş için uygun bir TA veya başka bir sınıf tank var mı?
    Ayrıca bu tarz tanklarda hangi parça ve modulleri kullanmalıyım ve tabiki personel eğitimininde hangi yönde ilerletileceği önemlidir sanırım.

Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Teşekkürler,
    o yazıları okumuştum, yazan arkadaşın emeğine sağlık çok güzel bir anlatım yapmış ama 2012'de başlayan bir konu olduğu için o günden bu güne yeni sürümlerle oyun yapısı, tankların özellikleri vb. konularda değişiklik olmuş olabilir diye düşünerek sizlere sormuştum aslında.
  • td harici tank istersen uzun mesafe atışlarda ingiliz churchil7 (bölemi yazılıyordu neyse) birde matildayla uzun mesafe atışı çok zevkli topu önce yükseliyor sonra düşüyor düz atış yapamıyor çık bi tepeye zevkine vurmasada sık sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkutay

td harici tank istersen uzun mesafe atışlarda ingiliz churchil7 (bölemi yazılıyordu neyse) birde matildayla uzun mesafe atışı çok zevkli topu önce yükseliyor sonra düşüyor düz atış yapamıyor çık bi tepeye zevkine vurmasada sık sık

İşte böyle noob oyunculara denk gelince deli oluyorum.
    Kardeş tiger olabilir çok iyidir sniper konusunda tiger II de aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

quote:

td harici tank istersen uzun mesafe atışlarda ingiliz churchil7 (bölemi yazılıyordu neyse) birde matildayla uzun mesafe atışı çok zevkli topu önce yükseliyor sonra düşüyor düz atış yapamıyor çık bi tepeye zevkine vurmasada sık sık

vay be churcil7 ile uzun mesafe atmaya çalışırsak noob oyuncu oluruz hıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkutay -- 25 Ekim 2013; 11:01:44 >

• quote:

quote:

quote:

işte bende işte böyle top oyunculara kıl oluyorum....
    aklı kıt kardeş... adam stugdan bahsediyor yeni başlamış küçük sevilerde anca 5-6 sevileri yapar uzunda bilemem ayrıca uzun atışta sözde tigerle ingiliz churcil 7 (böylemi yazılıyor) yanına yanaşamaz bile isabette ingiliz havy ler tek ancak churcil 7 delemez sektirir o ayrı mesafe ayrıca 4 kademeler içinde matilda daki obüs top değil obüs kullanıyor çok zevkli atışlar yapıyor noob olmayan top kardeş....

Arkadaş diyor ki ÖNEREBİKECEĞİNİZ TAN AĞACI VAR MI diyor. Ayrıyetten tigerin isabeti daha iyi bence. Sniper görevini en iyi yapan tank. Delme olmadıktan sonra isterse fizandan vursun neşe yarayacak? Hem delişi kuvvetli hemde isabeti harika. Churchill serisi ÇÖP sonra gelen qonquer (sanırım yanlış) oldukça iyi ama dediğim gibi TİGER VE TİGER P en iyisi bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru ağaçta ilerliyorsun. Uzun 75 lik topunu aldığın zaman Stug 3 bildiğin sniper oluyor. Sniper gibi olmak için uzağı iyi görmen gerekiyor onun içinde gerekli olan edevatı bulmayı sana bırakıyorum. Kamuflaj bir de havalandırma takarsan fena olmaz. Rus tdleri de fena değildir, Fransız tdleri de...
  • Merhaba arkadaşlar
    cevaplar için herkese teşekkür ederim. O zaman şimdilik Alman TD'lerinden ilerliyorum, bir süre Stug III'te kalırım sanırım. Biraz daha tecrübe kazanınca diğer ağaçlarıda incelerim.
    Bu başlık altında sormam doğru olur mu bilemiyorum ama aşağıdaki linkte M4 Sherman tankının performansı bayağı iyi görünüyor? Aslında Orta tank olarak Pz. Kpfw IV veya T44 düşünüyordum ama bu videodan sonra Sherman'da olabilir mi acaba diyorum ne dersiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=k5VR9bwkPFs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aklı kıt kardeş... adam stugdan bahsediyor yeni başlamış küçük sevilerde anca 5-6 sevileri yapar uzunda bilemem ayrıca uzun atışta sözde tigerle ingiliz churcil 7 (böylemi yazılıyor) yanına yanaşamaz bile isabette ingiliz havy ler tek ancak churcil 7 delemez sektirir o ayrı mesafe ayrıca 4 kademeler içinde matilda daki obüs top değil obüs kullanıyor çok zevkli atışlar yapıyor noob olmayan top kardeş....

Arkadaş diyor ki ÖNEREBİKECEĞİNİZ TAN AĞACI VAR MI diyor. Ayrıyetten tigerin isabeti daha iyi bence. Sniper görevini en iyi yapan tank. Delme olmadıktan sonra isterse fizandan vursun neşe yarayacak? Hem delişi kuvvetli hemde isabeti harika. Churchill serisi ÇÖP sonra gelen qonquer (sanırım yanlış) oldukça iyi ama dediğim gibi TİGER VE TİGER P en iyisi bence

Düz atış yapamayan tanklarla sniper oynamak bana pek anlamlı gelmedi. Bir daha düşünmekte fayda var derim.
    Tiger serilerine gelince sniper konusunda bir şey diyemem ama tank dediğin şeyin azcık zırhı olacak oda olmadı açı vb bi özelliği olsun. Tiger ların tek çekilebilir tarafı sonunda E100 veya Mouse olması. oyun oynarken biraz gözle bütün tigerların biyerlerde saklandığını sadece uzaktan atış yapmak isterken diğer ağır tankların aldığı hazzı kaçırdığını göreceksin.
    Sniper oynamak istiyorum ben diyorsan herhangi bir ülkenin TD sini seçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluksenol

quote:

quote:

quote:

quote:

Düz atış yapamayan tanklarla sniper oynamak bana pek anlamlı gelmedi. Bir daha düşünmekte fayda var derim.
    Tiger serilerine gelince sniper konusunda bir şey diyemem ama tank dediğin şeyin azcık zırhı olacak oda olmadı açı vb bi özelliği olsun. Tiger ların tek çekilebilir tarafı sonunda E100 veya Mouse olması. oyun oynarken biraz gözle bütün tigerların biyerlerde saklandığını sadece uzaktan atış yapmak isterken diğer ağır tankların aldığı hazzı kaçırdığını göreceksin.
    Sniper oynamak istiyorum ben diyorsan herhangi bir ülkenin TD sini seçebilirsin.

Ben tiger kullanıyorum. E75açtım hala satmaya kıyamadığım bir tank. Tierine göre en iyi isabete sahip. 700metreden bile tam isabet vururken rusların kazma 122mm topu 3metreden ıskalıyor. Zırha ihtiyacın yok çünkü uzaktan oynayacaksın tiger ile. Adı üstünde sniper tank. Eğer armor istiyorsan tiger p al. Kendi tierinde takından delen tank sayısı 0.

• Önce bir gidip Türkçe ve ingilizce ogreninde oyle tavsiye verin

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Önce bir gidip Türkçe ve ingilizce ogreninde oyle tavsiye verin

hızlandırılmış kurs açta öğrenelim
  • quote:

quote:

Sevi yerine seviye diyerek
    Churcil yerine churchill diyerek baslayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

eyvallah makbule geçti
    ancak çörçile churchill demeyince pek bişi kaybetmiyoruz seviye yerine sev birşey kaybetmiyoruz daha bir çok örnek vardır
    teşerkür ederiz hocam vol.1 mi öle mi diyolar seviye ve churchill dersleri yoksa onda da mı yanlışız neyse ders 1 diyelim seviye ve churchill yazılışları peki bu churchill yazıldı gibi okuncak nasıl olcak(pardon olacak olmalıydı dogru olanı bu heralde)
    neyse en azından mesaj atmış oluruz belki çavuş oluruz yarbayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah makbule geçti
    ancak çörçile churchill demeyince pek bişi kaybetmiyoruz seviye yerine sev birşey kaybetmiyoruz daha bir çok örnek vardır
    teşerkür ederiz hocam vol.1 mi öle mi diyolar seviye ve churchill dersleri yoksa onda da mı yanlışız neyse ders 1 diyelim seviye ve churchill yazılışları peki bu churchill yazıldı gibi okuncak nasıl olcak(pardon olacak olmalıydı dogru olanı bu heralde)
    neyse en azından mesaj atmış oluruz belki çavuş oluruz yarbayım

Yasiniz ve akademik durumunuz nedir ? Bu ne kadar rezil bir cevap ?

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    cevabım da yanlış olan bir nokta var mı? yok... rezil cevap yazan istersen aynaya bakman yeter de artar klavye profesörü kardeşim akıllı seviyeli cevap yaz sayın çok bilmiş profesör bey
  • quote:

cevabım da yanlış olan bir nokta var mı? yok... rezil cevap yazan istersen aynaya bakman yeter de artar klavye profesörü kardeşim akıllı seviyeli cevap yaz sayın çok bilmiş profesör bey

Seviyeli ol 2000 li

• Leopard ve E50M en isabetli silahlara sahip, en hızlı ve en isabetli arıyorsan T62'iye bakıcaksın, T62 kullanıyorum ve sınıfında en iyi araçtır bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.