Şimdi Ara

Sniper:Ghost Warrior Önemli Noktalar. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
22.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun iniyor yararlı olacak bu bilgiler sağol.
    SanDisk 1 TB Ultra HDD:Seagate Barracuda 2TB | Kasa:Asus Tuf Gaming gt501 rgb | Monitör:Asus VG278QR | Vesa:Dark VM14 | Klavye:Logitech G513 Carbon Linear | Klavye:Razer Tartarus V2 |Mouse:Logitech G502 Lightspeed | Kulaklık:Logitech g935 wireless | Mousepad:Steelseries QcK Edge XL | Gameped:Microsoft xbox one gamepad
  • evet ama zorluk artinca o kirmizi nokta cikmiyor.yapaz zeka olayi malesef cok kotu aninda goruyolar.en uzaktan adam sana saydiriyor,daha biz adami goremeden xd
  • şu anda oyunu hard modda oynamam gerektiğini fark ettim üstteki yorumdan sonra
  • Hiçbir oyun iyimi kötümü anlaşılmaz yorumlardan.Neyse bi gameplay videosu izleyeyim bari
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • valla ben oyunu cok begendim.o kusurlarida umarim bi yamayla duzeltilir.
  • Teşekkür ederim. Yardımcı oldun.
  • Arkadaşlar burda takıldım beyaz noktaya gitmeye çalışıyorum ama gidemiyorum neden seçtiğim güzargah mı yanlış acaba
    http://img203.imageshack.us/img203/9033/adsznfv.png

bu oyunun oynanış süresi ne kadar? kaç saat de biter en zor seviyede 10-15 saat ise download edicemde

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar burda takıldım beyaz noktaya gitmeye çalışıyorum ama gidemiyorum neden seçtiğim güzargah mı yanlış acaba
    http://img203.imageshack.us/img203/9033/adsznfv.png

Aynen bende bulamadım ayrdım ederseniz sevinirim
  • Yapay zeka gerçekten çok iğrenç.En zorda oynamama rağmen daha zor olmasını beklerdim yapay zeka hataları bitiriyo adamı adam 500 mden bana saydırıyo.Adam havaya bakarak bana vuruyor ölüyorum falan piyasaya sürmeden önce bir kere oynayıp bitirselermiş keşke :D
    Sadece bullet cam olduğu için indirdim ve oynuyorum büyük ihtimalle bitmek üzeredir oyun.Pek çözemedim nerde bitiyo kaçıncı bölümdeyim falan bilmiyorum ama :)

Bu arada verdiğiniz resimin olduğu yeri tam çözemedim ama geçtim sanırım.Elinizde ip var mı 6 ya basıp ipi seçin belki ip atacağınız biryer falan vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 23 Mayıs 2011; 18:35:18 >
    "Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil." Albert Einstein
  • arkadaşlar bilgiler için teşekkürler.
    bu oyunu oynuyorum ve öyle bi bölüme geldim ki haala çözemedim:) bi kule üzerindeyim ve haritadaki keskin nişancıları öldürmem gerekiyo. öldürüyorum ama bu seferde sirenler çalıyor ve deşifre oluyorum. burayı bilen varsa bana yardımcı olurmu lütfen. teşekkürler:))
  • orada uçaklar geçerken kuledeki sniperlara ateş edeceksin havada f16 lar geçiyor o gürültüde ateş etmen lazım öyle hatırlıyorum bu arada rüzgar müzgar hesaplamadan oyunu bitirdim hepte hs vurdum oyun çok kolay gerek yok rüzgar hesaplamaya.. yada sniper olayında iyiyim ondan olabilir

şimdi bir sorum var...
    dirilerin üzerleri toprakla örtülür mü? ya da…
    siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?

• yapay zeka berbat , silah mermilerin nereden geldiği belirsiz vs vs kırdım attım oyunu..
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.