Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
41.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself

quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

sonunda dün bitirdim son bölümler oldukça zorladı.yalnız bitiş umduğum gibi olmadı güzel bir video koyabilirlerdi.end yazdı ve bitti o kadar.genede oyunu mw türü sevn herkes oynamalı

Bende sonunu umduğum gibi bulmadım. Bazen normal düşman askerini vururken bile daha güzel sahneler oluyor son sahneye nazaran. En gıcık noktada harita serbest gözüksede garip bi şekilde gitmenizi engelliyor olması. Bunlar haricinde oyunu baya beğendim

Ben oyunun sonunu beğendim vallaha.Adamlar demişler madem yaptığımız oyun zaman kaybı,bari sonunu hemen bitirelim de adamlar daha çok vakit kaybetmesinler.Hemen kendilerine gelmeleri için ModernWarfare'i tekrar yükleyip oynasınlar.

• oyunu oynamayı beceremeyenler sıkmaya başlamış oyuna hemen.yok geçilmiyor.yok hatalı vs vs. oyunu 2-3 kez ara vererek bitirdim.hiç bi sorunda yaşamadım.ve çok beğendiğim bi oyun.gerek kalitesi gerek oyun kurgusu ile mükemmel.tek eksiği çok çabuk bitmesi oldu.son bitiş sahneside harika bi şekilde bitiyor.takım arkadaşlarınla yürüyorsun...

Orijinalden alıntı: acbold

oyunu oynamayı beceremeyenler sıkmaya başlamış oyuna hemen.yok geçilmiyor.yok hatalı vs vs. oyunu 2-3 kez ara vererek bitirdim.hiç bi sorunda yaşamadım.ve çok beğendiğim bi oyun.gerek kalitesi gerek oyun kurgusu ile mükemmel.tek eksiği çok çabuk bitmesi oldu.son bitiş sahneside harika bi şekilde bitiyor.takım arkadaşlarınla yürüyorsun...

İyide o dediğin yer oyunun sonu değil ki? Sondan bir önceki bölüm.

quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

sonunda dün bitirdim son bölümler oldukça zorladı.yalnız bitiş umduğum gibi olmadı güzel bir video koyabilirlerdi.end yazdı ve bitti o kadar.genede oyunu mw türü sevn herkes oynamalı

Bende sonunu umduğum gibi bulmadım. Bazen normal düşman askerini vururken bile daha güzel sahneler oluyor son sahneye nazaran. En gıcık noktada harita serbest gözüksede garip bi şekilde gitmenizi engelliyor olması. Bunlar haricinde oyunu baya beğendim

En gıcık yönü bu olsa gerek. Ben de yaşadım bunu.
    Özellikle nehirde giderken çok sıkıntı yaratıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 9 Ağustos 2010; 20:26:41 >

• quote:

oyunu oynamayı beceremeyenler sıkmaya başlamış oyuna hemen.yok geçilmiyor.yok hatalı vs vs. oyunu 2-3 kez ara vererek bitirdim.hiç bi sorunda yaşamadım.ve çok beğendiğim bi oyun.gerek kalitesi gerek oyun kurgusu ile mükemmel.tek eksiği çok çabuk bitmesi oldu.son bitiş sahneside harika bi şekilde bitiyor.takım arkadaşlarınla yürüyorsun...

Son bölüm o değilki hocam. Büyük başı vuruyon the end yazıyor okadar

yine ben

Arkadaşlar burada ne yapacaz...
    3 tane adam görüyorum... tabanca ile mi vuracaz birini? Nasıl ilerleyecem...
  • orada yapman gereken seninle beraber ilerleyen bir arkadaşın var bu sefer sen dürbününle hedefe bakıp işaretliyorsun o da vuruyordu galiba. Yanlış ta olabilir oyunu o kadar çabuk oynayıp bitirmiştim ki aklımda çok az şey kaldı.

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

orada yapman gereken seninle beraber ilerleyen bir arkadaşın var bu sefer sen dürbününle hedefe bakıp işaretliyorsun o da vuruyordu galiba. Yanlış ta olabilir oyunu o kadar çabuk oynayıp bitirmiştim ki aklımda çok az şey kaldı.

Doğru hocam dürbünle işaretle tyler vursun. Ama işaretleme sırasına dikkat et farkedilmesin

yine ben artık resim koymaya utanmaya başladım

Şu beyaz yere nasıl ulaşmalıyım?

quote:

Son bölüm o değilki hocam. Büyük başı vuruyon the end yazıyor okadar

o adamı vurduktan sonra çıkan yazıdan sonra gelen intro tarzı bi video kısmı var.orayı beğendim :) o kısımdan bahsediyorum :)
  • Ne sıkıcı bi oyundu yaw bitireyim de kurtulayım die oynadım, biter bitmez de attım bi köşeye Bu oyunun övülecek hiçbişeyi yok bence, çünkü sen düşmana bakmadıkça düşman seni gördüyse bile görmüyor Yanlarından çökmeden yürüyerek geçiyorum, bi ses çıkartmıyorlar
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Yapay zekanın kötü olması nasıl iyi oluyor anlamadım ?

Çok iyi gizlenmiş olmama rağmen adamların beni 300 metreden görüp nokta atışı yapması ne iyi olur bilemem.
    MicRosoFT
    I kissed a girl and I liked it
    The taste of her cherry chapstick
    I kissed a girl just to try it
  • Haa ben onu oyle dusunmemisdim. Ben saniyordum yapay zekanin kotu olmasi dusmanin beni 20 m den gorup vuramamasi ile neticeleniyor
    Galatasaray.. Diablo 3 CADAVAROS#2806
  • Bende ''Reach The Evacuation Point'' bölümündeym c4leri yerleştirdm patlattm ama o noktaya gidemiyorum kenardan yüzüyorum bi yere gelince görünmez bir ayna var gibi geçemiyorum bitiren arkadaşlar lütfen yardım edin..
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.