Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
41.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ergin0686

ha pardon sen ilk bölümden bahsediyorsun.orda hedefi indireceksin zaten belli sonra aşşağıa ineceksin kusra bakma yanlış anlamışım

eyv saol... evet ilk bölümdeyim daha
    toplam 11 adam var... onları vuruyorum. Ya ondan sonra napacam, tamam son bir hedef falan var ama nerede, hayır görsem indirecem zaten mouse hakimiyetim vs güzel....
    Aşağı ineceksin demişsiniz, nasıl inebilirim aşağıya,nereden bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 12 Temmuz 2010; 1:37:26 >
  • kancanı kullancan yön tuşlarında çıkıyordu.sağ tarafta ağaca atacaksın ordan aşşağa salıncan
  • oyuna kötü diyenler bana şu sıralar çıkan bundan daha güzel oyun söyleyin grafik olarak tatminkar bi oyun singularity ile beraber şu yoklukta belli bi süre götürürler bence.
  • ben bu oyunu oynarekn laptopum çok fazla ısınıyor ve kapatıyor kendini anlamadım gitti neden böle yapıyor
  • quote:

kancanı kullancan yön tuşlarında çıkıyordu.sağ tarafta ağaca atacaksın ordan aşşağa salıncan

Hocam teşekkür ederim... vasquez'in sağında kalan bir ağaç var onu mu kullancaz?
    birde kanca atmayı hangi tuşlarla yapabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

quote:

kancanı kullancan yön tuşlarında çıkıyordu.sağ tarafta ağaca atacaksın ordan aşşağa salıncan

Hocam teşekkür ederim... vasquez'in sağında kalan bir ağaç var onu mu kullancaz?

şimdiye kadar geçmişsinizdir büyük ihtimal ama , kanca için 6 ya basıyorsunuz daha sonra mause ile fırlatıyorsunuz o kendiliginden sizi aşagıya indiriyor zaten o esnada , yalnız aşagıya inerken adamlar sizi görürse fena ben kimseyi vurmadan topuklayıp kaçmıştım sonrada sarmadı oyun sildim zaten...

• Arkadaşlar 2 dakika dayandığımız bir sahne vardı. Hani her yönden geliyorlar. Oradan nasıl kurtuluyoruz?
  • Call of Duty oynayanlara bu oyunlar sıkıcı geliyor.Bende yeni aldım birde biz deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

quote:

şimdiye kadar geçmişsinizdir büyük ihtimal ama , kanca için 6 ya basıyorsunuz daha sonra mause ile fırlatıyorsunuz o kendiliginden sizi aşagıya indiriyor zaten o esnada , yalnız aşagıya inerken adamlar sizi görürse fena ben kimseyi vurmadan topuklayıp kaçmıştım sonrada sarmadı oyun sildim zaten...

Teşekkür ederim. Arkadaşlar ben bu bölümü sanırım geçemiyecem:( eksik birşey yapıyorum neyse. Rica etsem bu bölümü geçenler oyun profil bilgilerini upload edebilirlermi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 12 Temmuz 2010; 23:26:01 >

• City Lütfen Bidaha Oyun Yapmasın diyenler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Arkadaşlar 2 dakika dayandığımız bir sahne vardı. Hani her yönden geliyorlar. Oradan nasıl kurtuluyoruz?
  • quote:

Arkadaşlar 2 dakika dayandığımız bir sahne vardı. Hani her yönden geliyorlar. Oradan nasıl kurtuluyoruz?

helikopter filan geliyor.deniz kenarına kaçman için oralarda bi ağaca sığın.sonra sahile inmeyi dene.kenardan taşlıkların ordan kaçınca senin arkadaşlar geliyor kurtuluyorsun.biraz zor ama dene çözersin umarım.

bayağı zman geçmiş gerçi. ya geçmişsindir yada silmişsindir oyunu
  • uzun süredir farklı oyunlar denemiyordum. pes - cs - nfs serilerinden başka. bu sene 1. blur denedim memnun kaldım. ve bu sniper denedim. harika bi oyun grafikleri tatmin edici derecede.oynanış filan harika diyebilirim.sonlara yaklaştım galiba.bi kaç güne biter :)

1024x768 17' CRT monitör ( 8X AA vs herşey fullde )
    sapphire 4670 1 GB
    1 GB KINGSTON 800MHZ
    E2160 3.0 GHZ

1gb ile ilgili sıkıntıları oluyor çoğu kişinin.oyun oynatırmı filan diye.win7 ultimate kullanıyorm 1 gb hemde oyun oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

helikopter filan geliyor.deniz kenarına kaçman için oralarda bi ağaca sığın.sonra sahile inmeyi dene.kenardan taşlıkların ordan kaçınca senin arkadaşlar geliyor kurtuluyorsun.biraz zor ama dene çözersin umarım.

bayağı zman geçmiş gerçi. ya geçmişsindir yada silmişsindir oyunu

Geçtim.Saolasın...

• Kesinlikle tavsiye etmiyorum iğrenç ötesi bir oyun.
  • benim hoşuma gitmedi yapay zeka berbat bazen farkediyorlar bazen hiç farketmiyorlar ama grafikler güzel diyebilirim
  • arkadaslar logitech gamepad kullanarak oynamak ıstıorum fakat oyunda xbox ın gamepadı cıkıo ve logitechın gamepad ı ıslemıyor ne yapmalıyım acıl yardım beklıyorum.
  • arkadaslar yokmu bı bılen.
  • Belinelli sanırım chillstreamı kastediyorsun onun ps3 ve pc uyumlu versiyonları var sadece, xbox uyumlu çeşidi olduğunu hiç duymadım.
  • evet o dedıgınız olabılır yanı gamepad ıle oynıyamıorum nasıl yapabılırım???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.