Toplanabilirlerde bi halt yok. Silah kamuflajı falan çıkıyor. Oyunda maalesef önceki oyundan kalan bugların bazıları devam ediyor. Haritadaki bazı görevleri yarım bırakıp çıkıp tekrar devam edince görevlere tıklayınca haritada yerini göstermemesi gibi. Ama devam değilde kontratı başlat dersen sorun olmuyor. Aynı bug ilk oyundada vardı. Bende son bölümdeyim daha başlamadım. Sanada bug denk gelmiş olabilir. İlk oyun tırttı ama bu oyun fena olmamış. İlk oyun gibi baymıyor kendini oynattırıyor ve karakter artık robot gibi değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 (2021) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

-
-
Ben de önceki oyunlardan bildiğimden dolayı bir bölümü bitirmeden kapatmıyorum artık oyunu. Yine son kayıt noktasını açmayı da yapmadım. Önceki oyunda bunları yapınca öldürdüğün adamın tekrar canlanması, farklı yerde olması gibi garip şeyler oluyordu. Dediğinize göre bölüme devam edince de oluyormuş demek. Belki ilerleyen güncellemelerle çözülür ama hemen her oyununda olan şey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61Ben de önceki oyunlardan bildiğimden dolayı bir bölümü bitirmeden kapatmıyorum artık oyunu. Yine son kayıt noktasını açmayı da yapmadım. Önceki oyunda bunları yapınca öldürdüğün adamın tekrar canlanması, farklı yerde olması gibi garip şeyler oluyordu. Dediğinize göre bölüme devam edince de oluyormuş demek. Belki ilerleyen güncellemelerle çözülür ama hemen her oyununda olan şey.
Benzer buglar ilk oyundada olduğu için güncellemeyle düzeleceğini sanmıyorum. Belki 3. oyunda düzeltirler.
-
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 v 1.03 güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme ile ;
-HUD özelleştirme seçeneği eklendi.Tüm HUD göstergelerini kapatabilecek yada tercihe göre özelleştirebileceğiz.
-Dead Eye ve Sniper Veteran zorluk seviyelerinde otomatik Sağlık yenilenmesi devre dışı bırakıldı.
-Yapay Zeka yakındayken oyuncuyu daha hızlı fark edecek.
-Yapay Zeka el bombalarına karşı daha hızlı tepki gösterecek.
-Oyuncu animasyonlarında iyileştirmeler yapıldı.
-Jammer ve spot ışıkları daha işlevsel hale getirildi.
-Performans ve kararlılık iyileştirmeleri yapıldı.
Tüm güncelleme içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Güncelleme boyutu 1.7 GB
https://store.steampowered.com/news/app/1338770/view/2989808708283233893
-
Oyuna ücretsiz bir güncelleme ile yeni bir lokasyon ve Contract görevi eklendi.Tüm platformlara gelen bu ücretsiz eklentide The Temple isimli yeni bir bölgeyi keşfediyor ve 4 Contract görevi ile birlikte buradaki ana hedefi etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.Elbette diğer görevlerde olduğu gibi çeşitli yan görevler ve farklı şekillerde hedefi etkisiz hale getirme seçenekleride bulunuyor.Oyun Steam'de % 25 indirimle 89.25 TL den satılıyor.Son dönemde daha önce çıkan oyunlarda fiyat artışları mevcut bu nedenle almayı düşünüyorsanız bu indirimde değerlendirebilirsiniz.
CI Gamesyoutube
Buy SGW Contracts 2 on PS4, Xbox Series X/S, Xbox One & PC here: https://sgwc2.com/BuyNow! Or pre-order on PS5 here: https://sgwc2.com/BuyPS5EliteEdition. Available now, ‘Butcher’s Banquet’ is free on all platforms, and introduces an entirely new, unexplored region - The Temple - complete with all-new contracts and objectives. As a new threat looms over Kuamar, your mission is to put a stop to the movement’s notorious leader, Mahmoud Zarza, aka… the Butcher. SGW Contracts 2 is a modern warfare shooter set in the Middle East. Play as Raven, Contract Sniper Assassin, as you take out a series of targets across a dramatic single-player campaign. With extreme-range shots exceeding 1000m, gear up for the most challenging entry to the best-selling first person sniping series yet.https://www.youtube.com/watch?v=BSWOpPK05oY&feature=youtu.be
-
İlk Contracts gibi çıkacak diye büyük bir korkuyla başlamıştım ancak neyse ki ona göre çok daha oynanabilir ve zevk veren bir yapım olmuş Contracts 2. Aslında temelde ilk oyun ile neredeyse aynı fakat ilk oyunda nefret ettiğim ve beni soğutan 2 tane çok önemli unsuru bu sefer düzeltmişler : Bölüm tasarımları ve yapay zeka. Önceki oyunda harita dizaynları tam olarak tarif edemediğim bir şekilde beni rahatsız etmişti, oradan oraya gezerken çok sıkılmıştım ancak bunda aynı şeyleri zerre hissetmedim hatta keşke bazı haritalarda daha fazla zaman geçirseydik diye düşündüm. Yine yapay zeka ilkinde çok tutarsızdı ve saçmasapan tepkiler veriyordu. Bu sefer onu da öyle mükemmel olmasa da daha tutarlı ve gerçekçi bir hale getirmişler. Onun dışında vuruş hissi, şiddet seviyesi (kafa, kol, bacak kopuyor artık) ve grafikler de önceki oyuna göre gelişim sağlamış diyebilirim. Sonuç olarak çerezlik olarak güzel vakit geçirilebilecek, eğlenceli bir oyun olmuş Contracts 2. Denemek isteyip şüpheyle yaklaşanlara tavsiye ederim.
-
Oyunu hala oynayan var mi? Bugun basladim da hizlica bitirip serinin ilkine gececegim ters oldu ama yapcak bisi yok 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk oyunla 2. oyun arasında grafik ve atış mesafesi dışında pek bir fark yok hocam. Grafik olarak 1. oyun da sizi üzmez bu arada. Gayet kaliteli bir sunumu var.
Aralarında bağ da yok yani 2'den 1'e geçebilirsiniz.
Acele etmeyin derim bitirirken, yavaş yavaş ilerleyin. Bu halde bile 12-13 saat gibi kısa sürede bitiyor oyun
-
Hocam ilk oyuna da basladim bi yandan tek sorun ikinci oyundaki gibi cross yardimi olmamasi sanirim ayarlardan bi yerden o noktayi aciyoruz ama bulamadim bi turlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu şu an itibari ile bitirdim grafikler muazzamdi,gizliliği onemsemeyip pata küte daldim hep hizlica bitti,yarin serinin ilkine baslayacagim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X