Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir oyun ama hafif buglar olabiliyor...Update çözülür herhalde.
  • Güzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Grafikleri Battlefielde benziyor

+1
  • Merminin hedefe yol alışını görmeyi her zaman sevmişimdir. Bir bölümde takıldım iki tarafta sniper var jet uçakları geçince onları vuruyoruz. Daha sonra uyuşturucu satıcısını vur diyor, ama vurmama rağmen görev başarısız diyor.

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Haziran 2010; 13:10:00 >
  • Orada birini vurmayacaktık sanki kamyona binip gideceklerdi diye hatırlıyorum ama
  • Bende burada takıldım. Gösterdiğim tankların üstüne çıktım baştan, aşağıdaki adamların hepsini temizledim ama gösterilen yere gittiğimde hiçbir şey olmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Bende burada takıldım. Gösterdiğim tankların üstüne çıktım baştan, aşağıdaki adamların hepsini temizledim ama gösterilen yere gittiğimde hiçbir şey olmuyor..

Ordan tankların üstüne çıkıp , geldiğin yöne doğru yerde sürünerek ilerleyeceksin.İki tane tankı geçtikten sonra borular çıkıyor karşına.Onların üstünde ilerleyip evlerin çatılarına atlıyorsun.Sonra başladığın yere geri dönüyorsun.Tam o tanklardan borulara yerde yatar vaziyette sürüklendiğinde o noktayı almış oluyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 29 Haziran 2010; 14:38:49 >

• Acaba o adamları öldürmemem mi gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Acaba o adamları öldürmemem mi gerekiyor ?

Hangi adamları temizledin ki sen ? Tankın üstünde bir tane adam vardı , birde o borulara atlarken aşağıda 2 tane bekleyen , bir tane de sonra kulübedeki kapıdan çıkan vardı sanırım.Sadece onları vurup gidiyorduk.
  • En son tankın üstünde 1 adam vardı. Arka taraflardan bu tanklara doğru gelirken atış talimi yapan adamlar vardı. Birde bölük + bölüğün komutanı vardı biraz geride.

Onları öldürmeden gelmiştim bu tanklara. Fakat o noktaya gelince bişey olmadığını görüp hepsini temizledim

Ben bölümü tekrar alıp sadece dediğin adamları vurayım :)) İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 29 Haziran 2010; 14:57:42 >
  • OH BE OYUNU BITIRDIM SONUNDA

KALDIGINIZ YERLERDE EASY LE GECIN COK ZOR HARD LA GECMEK
  • Güzel birşeye benziyor. :)
  • Ben burada takıldım , nereden hedefe doğru gideceğim ? Hiçbiryerden inmiyor..

• oyuna yeni başladım fena değilde

mediumda oynuyorum, ulan adamlara yakalanınca pat pat bana ateş ediyolar nerden ateş geliyo göremiyomda, adamlar pat pat vuruyo beni çok saçma olmuş saklanıyom çimene vs gene vuruyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

bu güne kadar çıkmış en iyi sniper oyunu
    sniper elitei hiç sevmemiştim
    özellikle bullet cam süper ötesi olmuş

Aynen katılıyorum özellikle grafikler harika tabi ufak tefek bayağı bug var ama ben oynanış+grafikleri beğendim.....

• The End Is Near bölümünü bir türlü geçemedim yav vursam da vurmasam da alarm çalıyor

Bu arada oyun çok güzel. Ama dediğiniz gibi yapay zeka olmamış
  • OYUNU OKADAR ACIMASIZ ELEŞTİRMİŞSİNİZKİ abartmışsınız yani
    oyun büyük bir boşluğu doldurmuş
    varmıydı sanki bugüne kadar yapılmış adam gibi sniper oyunu
    ayrıca bullet cam bile yeter zevk almak için
    grafikler çok güzel

oyunun eksileri de var:
    adam sağa sola ateş ediyor mermi seni buluyor
    sen kamufle olmuşsun saklanıyorsun ve adamları pusuya düşürüyorsun ama adamlar koşarak ateş edip seni vuruyor yok böyle birşey
    ayrıca yere uzanıp pustuğum halde namlunun ucu ..rrk gibi sallanıyor biraz daha sabit olabilirdi...

ama yine de güzel oyun

tunngle da oynanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 1 Temmuz 2010; 0:46:20 >
  • Mükemmel az kalırdı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

OYUNU OKADAR ACIMASIZ ELEŞTİRMİŞSİNİZKİ abartmışsınız yani
    oyun büyük bir boşluğu doldurmuş
    varmıydı sanki bugüne kadar yapılmış adam gibi sniper oyunu
    ayrıca bullet cam bile yeter zevk almak için
    grafikler çok güzel

oyunun eksileri de var:
    adam sağa sola ateş ediyor mermi seni buluyor
    sen kamufle olmuşsun saklanıyorsun ve adamları pusuya düşürüyorsun ama adamlar koşarak ateş edip seni vuruyor yok böyle birşey
    ayrıca yere uzanıp pustuğum halde namlunun ucu ..rrk gibi sallanıyor biraz daha sabit olabilirdi...

ama yine de güzel oyun

tunngle da oynanabilir...

Aynen katılıyorum, grafikler çok güzel. Keşke daha iyi bi sistemim olsaydı ya en düşük özelliklerde oynamama rağmen oyun kasıyor.
    Sistemim çok mu kötü acaba :S

Bu arada oyunu multiplayer oynayabilmek için orjinal olması mı gerekiyor?

• Oyunu bitiren arkadaşlar,

3 tane topu uçurduktan sonra bi hedef gösteriyor dağa doğru.
    işte o hedefe bi türlü varamadım. nehirden gittim bi yerden sonra gidemiyor.
    nehir üzerinde kırık köprü var. o kırık köprüden her iki tarafa da gitttim ama ikisindede yol bitiyor.
    nerden varacaz bu hedefe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 1 Temmuz 2010; 2:16:42 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.