Şimdi Ara

Sniper Ghost Warrior 2 Grafik Problemi !! YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
27.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , yeni tomb raider 3 oyununu bitirdim full ayarlada ve bu oyuna geçiş yaptım oyunun kurulumunda hiçbir sıkıntı yok crack leme oyunu açılması menuler vs. hiçbir sıkıntı yok. fakat oyuna başladığında silah gözükmüyo heryer saçma sapan mavi kaplamalarla doluyo. Bunu yaşayan çokta kişi gördüm ama kimse çözüme yönelik bişey yazmamış. Oyunun ALI123 ve FLT sürümlerini indirdim denedim problem aynen devam ediyor + 3 farklı crackle denedim yine sıkıntı aynı. bu problemi yaşayan arkadaşlarda bu topic altında paylaşım yapsınlar şu sorunu çözelim artık. Sistemim 64bit W7 donanımda imzamdaki gibi ekran kartı driver vs herşey güncel. Bilgisi Olan arkadaşları konuya alalım şimdiden herkeze teşekkürler.

• sorunu buldum

Masaüstünde Sağ tıkla>Grafik Özellikleri>Oyun>Oyun Performansı>Standart 3D Ayarları> Sol altta varsıyalanlara bas uygula

link http://www.ahmetturan.gen.tr/ahmetturanorgtan-indirilen-oyunlarin-sorunlari/sniper-ghost-warrior-2-ekran-sorunu-10182.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 16 Mart 2013; 15:24:28 >
  • Arkadaşım Yardımın Ve Duyarlılığın İçin Sana Harbyden Bi Teşekkürü Borç Biliyorum :)) Şimdi Hemen Deniyorum Ve Geri Dönüş Yapıcam Tekrar. Umarım birçok Kişininde Problemi Çözülmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RESSAS

sorunu buldum

Masaüstünde Sağ tıkla>Grafik Özellikleri>Oyun>Oyun Performansı>Standart 3D Ayarları> Sol altta varsıyalanlara bas uygula

link http://www.ahmetturan.gen.tr/ahmetturanorgtan-indirilen-oyunlarin-sorunlari/sniper-ghost-warrior-2-ekran-sorunu-10182.html

10 numarasın dostum sağol

• RESSAS adamsın !!! :) arkadaşlar uyguladım sıkıntı çözülmüştür tekrar teşekkürler :)
  • Bende de şöyle bir sorun var.
     Sniper Ghost Warrior 2 Grafik Problemi !! YARDIM

Oyun çalışıyor fakat düşmanların olduğu bölgelerde donuyor ve kar kare ilerliyor.

• RESSAS R kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kullanıyorum ve söylediğinizi yapamıyorum nerden yapıcam
    masaüstüne sağ tıkladığım zaman grafik özellikleri yok :/ lütfen yardım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    arkadaşlar yeni konu açamadım yardımcı olabilirmisiniz sniper ghost warrior2 fmodex.dll hatası veriyor bulunmuyor diyor ancak bilgisayarımda o .dll dosyası var tekrar yükledim ama yine aynı hatayı verdi ne yapıcam lütfen yardım :/
  • Ekran kartı driver yüklü olduğuna emin misin bende Windows 8 var ekran kartının yazılımı yüklediğinde grafik özellikleri çıkıyor o çıkmazsa kartın ati ise ati catalyst den yapa bilirsin nvidia ise onun kendi yazılımından yapa bilirsin
    Daha önce uğraşmıştım bulammaıştım ekran kartım Ati sonadan aklıma geldi tam olarak nerden yapıldığı teşekkürler :))
  • aynı sorunu bende yaşıyordum. Oyunun demosunu beğendim diye steam'Den aldım indirime girince 4-5 dolara. oyuna bir girdim dedim bu ne :) araştır araştır sonunda buldum.. arkadaşlarda yazmışlar.. bu sorunu çeken varsa direk uygulasın. kesin sonuç ;)
  •  Sniper Ghost Warrior 2 Grafik Problemi !! YARDIM

Silahlar mavi ve dürbün camı yeşil renkte. Adamları goremiyorum baya baya. Çözümü bilen var mi?
  • Oyun ayarlarından video ayarlarından basicden directx i 11 yapmayı deneyin bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.