Şimdi Ara

sniper elite takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir tank var onu nasıl patlatacam bilemiyorum benzin deposuda yok harita cephaneliği gösteriyor oradan cephaneleri topluyorum ama yeni bir görev vermiyor

• çok kolay elindeki dinamitleri kullan tankın yanına sessizce yaklaş bir tane dinamit at ve tabi sessizce uzaklaş yakından ateş edersem sende gidersin.... uzaklaştığın zaman dinamite nişan al (tabi tank patlayıcıya yakın olması lazım zamanlama olayı yani) sonra ateş et bu kadar
  • dinamit yok bende sadece el bombası var birde tokmağa benzer bir bomba
  • up
  • DEDİĞİN YER İLK BÖLÜMLERSE TANKLA İŞİN YOK! AMA İLLA TANK DİYORSANDA EN AZ 2 YADA 3 EL BOMBASINI DOĞRU Bİ ŞEKİLDE TAM ALTINA ATMAN GEREKİYOR!
  • evet ilk bölümler var harita cephaneliği gösteriyor oradan cephaneleri topluyorum ama bişey olmuyor ne yapmalıyım
  • arkadaşım oyundaki cephaneleri g tuşuyla aldıktan sonra i tuşuyla orda dinamit ve canlarını filan gösterecek ; tuşuylada ilerele ve dinamite geldimi x tuşunu kullanrak seç sonra tanka yakın biryere at ve silahınla sniper la yani patlat umarım yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TANKIN YANINA DİNAMİTLERİ BIRAK YADA EL BONBASI SONRA UZAKLAŞ VE SİLAHLA VUR.
  • ARKADAŞLAR 4. BÖLÜM OLMALI KOCA BİR MEYDANDA BAŞLIYOR OYUN İKİ GÖREV VAR SOL TARAFIMDA İKİ ASKER MEVCUT ONLARI İNDİRİYORUM VE OKUN TARİF ETTİĞİ YERDE BİR ADAM VAR ONDAN SONRAKİ GÖREVDE İSE MEYDANDA TOPLANMIŞ ASKERLERE SANIRIM GÖZÜKMEMEM GEREKİYOR EN UFAK ŞEYDE YA BİR ASKER TELSİZLE YARDIM İSTİYOR YA DA ZIRHLI ARAÇTA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNUYOR. DAHA SONRA GÖREV MİSSİON FAALİED OLUYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR BİLEN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

ARKADAŞLAR 4. BÖLÜM OLMALI KOCA BİR MEYDANDA BAŞLIYOR OYUN İKİ GÖREV VAR SOL TARAFIMDA İKİ ASKER MEVCUT ONLARI İNDİRİYORUM VE OKUN TARİF ETTİĞİ YERDE BİR ADAM VAR ONDAN SONRAKİ GÖREVDE İSE MEYDANDA TOPLANMIŞ ASKERLERE SANIRIM GÖZÜKMEMEM GEREKİYOR EN UFAK ŞEYDE YA BİR ASKER TELSİZLE YARDIM İSTİYOR YA DA ZIRHLI ARAÇTA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNUYOR. DAHA SONRA GÖREV MİSSİON FAALİED OLUYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR BİLEN VAR MI?

bende oraya sinir olmuştum yapacagın şu onlara belli etmeden arka tarafa sızmak ve sıra sıra öldürmek sonra bi eve çıkıyosun ve adamların gelmesini bekliyosun araba geliyo onları patlatıyosun ve bölümü geçiyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.