Şimdi Ara

Sniper Elite 3- Brauer'a Veda #10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spoiler sınır tanımadım başlığa koydum :D Allahsız bir bölümü bitirdik :D İyi seyirler ^^

Yeni düzenlemeyle umarım iyileştirme sağlayabilmişimdir, yorumları bekliyorum İyi seyirler ^^

Bölüm başında ufak bir muziplik yaptığım kısım var, biraz sapıkça kaçmamıştır umarım :D İyi seyirler ^^

Projektör ustası Karl yine iş başında, az da olsa bu bölümde biraz çıtırtı çıkardı smile İyi seyirler ^^

Tank macerası artık başlasın Mayını koyar kaçarım İyi seyirler ^^

Seste düzenleme yaptım, umarım daha iyi olmuştur :)

Seriye kaldığımız yerden devam arkadaşlar, sneaky mode on

2. video an itibariyle youtube eklendi arkadaşlar Bu videoda oldukça sneaky modda oynadık Yarın kayıt yapamayacağım videoyu 2'ye böldüm, videonun geri kalanı için takipte kalın

Ve beklenen seri Sniper Elite 3'e başladık, bu kayıtta farklı olarak arkadaşım Okan da katıldı yorumlarıyla Oyunu ilk bakış olarak beğendim, umarım sizler de videoyu beğenirsiniz İyi seyirler ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazybosstv -- 14 Ağustos 2014; 18:10:17 >

• Sniper Elite 3 yeni bölüm eklendi. İyi seyirler :)
  • Yeni bölüm eklendi :) İyi seyirler ^^
  • Seste yeni bir şey denedim, umarım olmuştur :) Yeni bölüm eklendi, iyi seyirler :)
  • Yeni video eklendi :) İyi seyirler ^^
  • Yeni bölüm eklendi arkadaşlar Bu arada ilk kaydıma göre ses için de yorum atarsanız sevinirim İyi seyirler ^^
  • Yeni bölüm eklendi arkadaşlar , iyi seyirler ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu yenilendi arkadaşlar :)
  • Pc.mdeki birkaç problemden ötürü birkaç bölüm 480p olacak arkadaşlar kusuruma bakmayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.