Şimdi Ara

SNICKERS DONDURMA 25 TL OLMAMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SNICKERS DONDURMA 25 TL OLMAMALI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SNICKERS DONDURMA 25 TL OLMAMALIGıda Dedektifiyoutube
    Beyaz sükse diyorlar. Çikolata karnavalı diyorlar. Meyve şöleni diyorlar. Gold bile diyorlar… Altın görünümü veriyorlar. Ama dondurma diyemiyorlar. Çünkü değil. Premium bir ürün görünümüyle pazarlanan, yüksek fiyatlarla pazarlanan gördüğünüz bu ürünlerin hiçbiri dondurma kategorisinde kabul edilmiyor. Mevzuata göre dondurmanın içermesi gereken en düşük süt oranını içermeyen, içeriğinde bitkisel yağlar, katkı maddeleri, aroma vericiler ve renklendiriciler bulunan bu ürünler aslında bitkisel yağlı sütlü buz olarak kabul ediliyor. Ürün içeriklerine bakıldığında tamamına yakınında ilk 3 sırada su, şeker ve bitkisel yağların yer aldığı bu ürünlerde “lezzet” denen şey yapay aroma vericilerle tüekticiye yutturulan kimyasal tattan başka bir şey değil… Ve dahası toplasanız tek paketi hacim olarak 800 ml yani 4 su bardağına sığan bu ürünlerde 118 gr ilave şeker yani yaklaşık 60 tane küp şeker bulunuyor. 100 gr’da sadece 0,3 gr lif içeren bu ürünlerin tüketimiyle alınan yüksek yoğunluklu şeker “biraz ferahlayayım” derken, kan şekerinizi tavan yapıyor. Reklamlara kapılmayın, tükettiğiniz ürünlerin içeriklerini kontrol etmeyi unutmayın. #NeYediğiniziBilin Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=sxYFzU1_4rw

Valla sevgili gençler.. Hazır dondurma yaklaşık 3 senedir yemiyorum.. İşlenmiş gıdayıda bıraktım.. İnanın bıraktığımdan bu yana doktora uğramaz oldum.. 2 senede vücudum anca toparlandı..

• TheAudiophile T kullanıcısına yanıt

Babadan veya dededen zengin değilsen hiç çalışmadan geçimini sağlayamazsın

• İki tane bounti
    Bi tane sinikars
    Bi tane beskot frawla
    Bi tane duritus cubun
    Uuu tenk yu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheAudiophile T kullanıcısına yanıt

Baban annen zengin olmasaydı yemeğe ulaşımın sınırlı olacağı için bu kadar kilon olmazdı ama o halde şimdiki gibi rahat şartların olmayabilirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.