Şimdi Ara

Sneijder ve Sakatlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler idman raporlarını takip edenler farketmiştir ama konusu açılmadı. Özet olarak adam geldi, hafif sakatlandı sonra iyileşti madrid maçına yetişti sonra tekrar sakatlandı sonra iyileşti antremana çıktı ama riske edilmedi ligde oynayamadı şimdi yine sakat. Korkmuyor musunuz lan ?

Dünkü antrenmanda ağrıları artan Wesley Sneijder'ın tedavisine edilirken Hollandalı oyuncu, tedbir amaçlı olarak antrenmanda yer almadı.

• Adam 4 ay boyunca oynamadı.Şu an hem fizik olarak hem de form durumu olarak yeterli değil. Yaz kampı geçirmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Adam 4 ay boyunca oynamadı.Şu an hem fizik olarak hem de form durumu olarak yeterli değil. Yaz kampı geçirmesi lazım.

genede çok iyi iş çıkardı bu sene
  • Antep maçında oynayacak.
  • hızla artan bir form grafiği var seneye fizik ve kondisyon olarak tam hazır hale gelir
  • Uzun süre oynamamış bir futbolcu da ( EĞER DROGBAGİLLERDEN DEĞİLSE ) böyle ufak tefek ağrılar falan olur.Hele bi yaz kampı geçirsin bizle.Şov yapar.
  • ağrı var diyor .
    bacağı kopmuş demiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnş. seneye daha iyi olacaktır. Biraz toparlansın bakalım acele etmeyin.
  • O olay darbeye bağlı bir sakatlık, antrenmanda hangi kasap biçtiyse
  • ya onlar sakatlık değilki ağrısı vardır çıkmaz antrenmana sakat diye oynamadığı maç olmadıki ciddi şeyler değil bunlar. onlara sakatlık denmezki 2-3 maç oynaymazda sakat dersin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

ağrı var diyor .
    bacağı kopmuş demiyor

Sneijder ve Sakatlıkları
  • Kondisyon antrenmanlarını artırması lazım bence iyi olur
  • gaziantepspor maçında oynar.tedbir olarak fatih hoca dinlendirmiş bence en mantıklısı.11 başlamassada 55 60 gibi girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazılarınız çok biliyor arkadaş. Biz de sporcuyduk zibilyon tane sakatlık gördüm ben de. Sneijderin uyluğunda zaten problem vardı. Bu tarz "ağrıların nüksetmesi, ağrıların artması" gibi şeyler daha önce hasar almış yerlerin tekrar sıkıntı yaratması anlamına gelir. Daha önce kas yırtığı gibi şeyler geçirenler bilir orayı ani veya fazla yorarsanız kitlenme bile yapabilir. Kronik sakatlık denen sakatlıklar vardır. Sizce böyle birşey olması gibi bir ihtimal var mı diye açtım ben konuyu. Formunun seneye artıp artmayacağını falan sormadım. Sneijder blaon, elimizde patladı, futbol hayatı bitti falan da demedim. Bu adam 4 ay kadroya giremedi de sanki sabahlara kadar yolantheyle şakşuka yapıp serilip yattı. Antremana çıkmadı sanki. Fatih Hoca Sneijderi sürekli olarak oynayabileceği kadar oynattı. Üstüne gitmedi zorlamadı. O zaman da sneijder neden yok yiiiaaa dediniz.
  • ANTEP MAÇINDA SNEIJDER YOK !

Kaynak:AMK
  • quote:

ağrı var diyor .
    bacağı kopmuş demiyor

Akşam akşam iyi güldüm

/>
  • quote:

ağrı var diyor .
    bacağı kopmuş demiyor

güldürdün valla
  • Hafta iki maç yapmaya başlayınca benimde ağrılarım olmaya başladı normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegolde haftaya konuşulur, Erman Toroğlu engin yatak odası tecrübesiyle sakatlık pozisyonunu yorumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.