Şimdi Ara

Sneijder kilolu koşacak hali yok(Hasan Şaş içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sneijder 17 gol ile (önümüzdeki haftayı saymasak) sezonu kapayacak.
    Şuan Toure 20 gol(Bu hafta attı mı bilmiyorum) atmış.

O değilde Real Madrid'in duran top atıcısına frikik kullandırmayan zihniyet utansın.

• Sneijder bugün hem çirkef türkçü taraftara, hem fatih terime, hem hasan şaşa, hem selçuğa, hem burağa, hem de drogbaya ayarı verdi.
  • Toure'yle kıyaslaman yanlış olmuş bence.Yerleri çok farklı çünkü. Sneijder yapması gerekeni yapıyor Toure de yapması gerekenin yanın da bir de yığınla gol atmış.

Bence de Sneijder fiziksel olarak iyi durumda değil ama Hasan Şaş da biraz abartmaya başladı bu eleştiri işlerini.
  • Tüm maçlarla birlikte mi 17 yoksa sadece lig mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Sneijder bugün hem çirkef türkçü taraftara, hem fatih terime, hem hasan şaşa, hem selçuğa, hem burağa, hem de drogbaya ayarı verdi.

Juventus maçına kadar skor taraftarları:Oynarsa oynasın oynama çektirsin gitsin.
    Fatih Terim:Ben Sneijder transferini hiçbir zaman istemedim(Ayrıca basın aracılığı ile üstü kapalı kötü haberleri)
    Hasan Şaş:Sneijder transferi bence hatalıydı.(Burası takım düzeni açısından doğrudur)Sneijder ilk! geldiğinde çok kiloluydu ve koşacak hali yoktu.Hatta ben bile ondan iyi durumdaydım.(Yanılmıyorsam Beyaz TV'de)

Hatırlatmakta fayda var.Mancini gelene kadar kornerleri bile Sneijder düzenli olarak kullan-a-mıyordu.

*Kesinlikle Mancini-FT kıyaslaması amacı güdülmemektedir.

Adamın attığı hiçbir maç kaybedilmedi.16 maç Galibiyet 1 maç Berabere.

Bu adam şu sistemde takıma fazla.

• Bir de Sneijder 4. tercihimizdi diyordu sayın Şaş
  • Şu geçmişe laf atma durumunu bırakmak lazım, Fatih Terim'in yaptıklarına teşekkür edip saygı duyulmalı ve konusu geçmemeli...

İyi yada kötü konuştukça her iki tarafa zarar veriyoruz, o yüzden manasız bir tartışmaya dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Bir de Sneijder 4. tercihimizdi diyordu sayın Şaş

Aslında Şaşlık durum yok abisi ne derse onu yapıyor Hasan Şaş.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim birilerin bunu diyeceğini bildiğimden kesinlikle kıyaslama amacı güdülmemiştir dedim.

Gel gelelim yazdıklarımda yalan yanlışda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Güzel kardeşim birilerin bunu diyeceğini bildiğimden kesinlikle kıyaslama amacı güdülmemiştir dedim.

Gel gelelim yazdıklarımda yalan yanlışda yok.

Ben kıyaslama yapıyorsun demedim hocam ama artık bu tarz konular can sıkıcı, Fatih Terim dönemi bitti ve takımdan gönderildi.

Beğenelim yada beğenmeyelim, söyledikleri yada yaptıkları yanlış olsun bu kulübe önemli katkılarda bulunmuş birisi hakkında gerek yok bunları dile getirmeye...

Herkes sevmek zorunda değil ama saygı duymalıyız ve bu konuları kapatmalıyız
  • Yuh Hasan Şaş böyle mi demiş. Mok atmak için demiştir bunu, yoksa sneijder'in hep böyle olduğunu ama ani deparlarda çok hızlı olduğunu bilmeyecek kadar cahil olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı t.d sonuç olarak.
  • Sniper umarım gitmez ya giderse özleyeceğim uzun zaman sonra 10 numaramız oldu.
  • tamamda sneijder ilk geldiğinde kilosu fazlaydı. Şu 20 haftada sneijder formunu ve ritmini yakaladı. burda hasan ın hatası sanki sneijderi hep öyle kalacak sanmasıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.