Şimdi Ara

Snapdragon 888 Pro sadece Honor markasına özgü olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 888 Pro sadece Honor markasına özgü olabilir



    Huawei çatısı altından ayrıldıktan sonra yüzünü Batıya dönen Honor markası Honor 50 serisi ile birlikte Snapdragon yonga seti ve Google servislerine kavuşmuştu. Marka asıl bombayı sona saklıyor olabilir. 



    Honor Magic 3 serisi olabilir mi?



    Honor 50 akıllı telefon serisinin tanıtımı sonrasında markanın patronu Magic, Play ve X serilerini geliştirmeye devam edeceklerini belirtmişti. Kaynaklar Honor Magic 3 akıllı telefon modelinin ayrıcalıklı bir amiral gemisi olacağını iddia ediyor. 



    Ayrıca Bkz.Yarı iletken ekipman satışları rekor kırdı



    İddialara göre Honor ve Qualcomm özel bir anlaşma yaptı. Snapdragon 888 yonga setine göre yüzde 10 civarında daha iyi performans sunması beklenen Snapdragon 888 Pro veya Plus yonga seti Honor Magic 3 amiral gemisine özgü olacak. Bir süre devam edecek bu ayrıcalık sayesinde Honor Magic 3 modeli Android cephesinin en güçlü akıllı telefonu olacak. 



    Ambargolar nedeniyle oldukça fazla kan kaybeden Honor markasının geri dönüşü için böyle bir anlaşma olumlu neticeler verecektir. Honor Play ve Honor X serileri için de bu tür anlaşmalar yapılacak mı merak konusu.






     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/06/18/snapdragon-888-pro-may-remain-exclusive-to-honor/







  • zaten 895 konuşulmaya başlandı.

    888+ diiğer üretiiciler için kayıp sayılmaz.

  • O işlemci o kadar güçlü ki, zaten günümüz hatta gelecek sene de çıkacak hiç bir uygulama veya oyun zorlamayacak. Yani sadece saat hızı arttırılmış bir + modeli sadece kağıt üzerinde az daha hızlıyım diyecek ama kullanıcı bunu gram hissetmeyecek zaten. Gerek yok. Sadece pazarlama olayı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.