Şimdi Ara

Snapdragon 820 li Uygun Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye 'deki Lte bantları destekleyen ekranı maksimum 5.2 inc işlemcisi Snapdragon 820 li Türkçe dil destekli en uygun telefon hangisidir? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk Xiaomi Mi 5'i tarif etmişsiniz siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Direk Xiaomi Mi 5'i tarif etmişsiniz siz.

Üstad ondada Lte 800 bant yok.
  • Ben Turkcell'le kullandım hiç bir sorun yoktu.Vodafone açısından sıkıntılı diyorlar.
  • 800 bandinin olmamasi cok sorun degil.yazilimsal olarak kapali oluyor genelde.daha sonra romlar ile acilabilir.

ayrica 4g ne kadar verimliki o da tartisilir. istanbulda cogu heryerde 6-10 mb arasi hala hizlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi5 de sd card yok , 32 gb de bana yetecek bir düzey değil , en azından 64 gb olsaydı düşünebilirdim . G5 derim ben , bazı kronık problemlerı var ama herkeste olmuyor, olursada lg turkıye bakıyor .
  • Arkadaşlar 5.5 inc kullanamiyorum Ama bu 800 mhz bant 20 olayı benim icin onemli İşim gereği araziye çıkıyorum Sirf hiz olarak düşünme olayi pil ömrü ve kapsama alani olarakta farkediyor Lte bantlar. Ve işlemci Sd820 olacak çünkü gpu adreno 530 500gflops gucunde vulkan yayilinca özellikle konsol kalitesinde oyunlar gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

800 bandinin olmamasi cok sorun degil.yazilimsal olarak kapali oluyor genelde.daha sonra romlar ile acilabilir.

ayrica 4g ne kadar verimliki o da tartisilir. istanbulda cogu heryerde 6-10 mb arasi hala hizlar

800 Mhz bantı açılamıyor. Türkiyedede en yaygın kullanılan bant bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

mi5 de sd card yok , 32 gb de bana yetecek bir düzey değil , en azından 64 gb olsaydı düşünebilirdim . G5 derim ben , bazı kronık problemlerı var ama herkeste olmuyor, olursada lg turkıye bakıyor .

32 Gb olayında haklısın ve hafıza kartı arttılamıyor sıkıntı. LG G5 türkiye garantili aklımı çeliyor ama garantide kalan süreleri okudukça 1 ay gibi süreler sinirden adamlara hergün kayarım heralde morali durduk yere bozarız oda mantıklı gelmiyor teli kullanamadıktan sonra.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Bende o sorunlar olmasa direk LG G5 i çekeceğimde için tam al demiyor işte . Huawei düşündünüzmü hocam? Snapdragon 820 yok tabiki ama yinede çok güzel telefonları var , Honor 8 ' in türkiye fiyatını bekliyorum bende .
  • quote:

Bende o sorunlar olmasa direk LG G5 i çekeceğimde için tam al demiyor işte . Huawei düşündünüzmü hocam? Snapdragon 820 yok tabiki ama yinede çok güzel telefonları var , Honor 8 ' in türkiye fiyatını bekliyorum bende .

Sd820 olmazsa olmazim. Dolayısıyla Huawei dusunmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Bekleme gibi bir şansınız varsa bu telefonu bekleyin derim. ASUS Zenfone 3 Deluxe

Zenfone 3 ailesinin en güçlü üyesi olan Zenfone 3 Deluxe, bir önceki Zenfone modellerine nazaran metal kasası ve anten çizgilerinin olmayışı ile öne çıkıyor.

Snapdragon 820 ile beraber 6 GB gibi oldukça yüksek bir RAM kapasitesine sahip cihaz, kamera tarafında da OIS destekli 23 MP arka kamerası ile oldukça iddialı. 2300 yada 2500tl arası olacakmış.Ama beklemek.istemiyorsanız Htc10 var snapdragon 820 ve 4gb ram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 13 Ekim 2016; 20:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

quote:

Bekleme gibi bir şansınız varsa bu telefonu bekleyin derim. ASUS Zenfone 3 Deluxe

Zenfone 3 ailesinin en güçlü üyesi olan Zenfone 3 Deluxe, bir önceki Zenfone modellerine nazaran metal kasası ve anten çizgilerinin olmayışı ile öne çıkıyor.

Snapdragon 820 ile beraber 6 GB gibi oldukça yüksek bir RAM kapasitesine sahip cihaz, kamera tarafında da OIS destekli 23 MP arka kamerası ile oldukça iddialı. 2300 yada 2500tl arası olacakmış.

Zaten beklemedeyim de o cihaz türkiye de 2500 üstü çıkar gibime geliyor en iyi 2500 alti diyorlar ta ZTE Axon 7 gibi bunlar da 2499 tl den çıkarırlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

quote:

Snapdragon 820 ile beraber 6 GB gibi oldukça yüksek bir RAM kapasitesine sahip cihaz, kamera tarafında da OIS destekli 23 MP arka kamerası ile oldukça iddialı. 2300 yada 2500tl arası olacakmış.

Zaten beklemedeyim de o cihaz türkiye de 2500 üstü çıkar gibime geliyor en iyi 2500 alti diyorlar ta ZTE Axon 7 gibi bunlar da 2499 tl den çıkarırlar.

Zte axon 7 ile asus zenfone 3 deluxe birkaç özelliği aynı.Ama türkiye fiyatı konusundada emin değilim çünkü çok şey söyleniyor Ama beklemek istemiyorsanız htc10 var snapdragon 820 4gb ram.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam . Nedeni nedir? Bende Sd820 yı cok sevıyorum ama huaweide olur diyorum . Sizin sd820 ye ceken sey nedır ona göre bende sd820 ye yonelırım belkı . Huaweidekinin gucunu bılmıyorum oyunlarda.
  • quote:

Anladım hocam . Nedeni nedir? Bende Sd820 yı cok sevıyorum ama huaweide olur diyorum . Sizin sd820 ye ceken sey nedır ona göre bende sd820 ye yonelırım belkı . Huaweidekinin gucunu bılmıyorum oyunlarda.

Huaweinin oyum performansı iyiymiş hocam.İzlediğim videolara göre tabi tam olarak kullanamadığım için kesin bir şey diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 13 Ekim 2016; 20:08:23 >
  • Arkadaşlar Sd820 nin Adreno 530 u yaklasik 500 gflops Huawei Malisi 130 gflops. Bu yeterli heralde aradaki performans farkını gostermek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 13 Ekim 2016; 21:03:46 >
  • Yukarı

• http://www.gsmarena.com/search.php3

burdan istediğiniz kriterleri girerek seçim yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

http://www.gsmarena.com/search.php3

burdan istediğiniz kriterleri girerek seçim yapabilirsiniz

Sağol üstad yalnız orada işlemci yada chipset seçemiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.