Şimdi Ara

Snapdragon 600 vs 800/801?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu çipsetler arasında bariz bir fark var mıdır? Yoksa 1-2 sene sonra uygulama ve oyunlarda 600 sıkıntı çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Persona Non Grata kullanıcısına yanıt
    600 o kadar performanslı bir işlemci değil 800 ve 801 dururken antutu testlerinde bile moto g snapdragon 400 1.2ghz quad core kullanıyor htc one ise snapdragon 1.7ghz quad core krait mimarisin kullandığı halde antutu testinde 3-4 sıra altında moto g o yüzden tavsiyem yeni nesil snapdragon 400,800,801 gibi işlemcilere yönelmen daha iyi olur ve birde şarj süresi olarak bunlar daha performanslı diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Arkadaşlar bu çipsetler arasında bariz bir fark var mıdır? Yoksa 1-2 sene sonra uygulama ve oyunlarda 600 sıkıntı çıkarır mı?

300 ile 800 ... 400 ile 800 arasinda tabiki gozle gorulur bir fark var... s 800 lu bir telefon alirsan bozulana kadar kullanirsin... oyun ve donanimda hic bir sikinti . yasamazsin... mesela g2 ... n5... alabilirsin ama g2 buyuk ekran batarya donanim ve fiyat olarak iclerinde en uygunu en ideali....

• Teşekkürler arkadaşlar

• yani tutup da en iyi oyunu en superini en ust kalitede oynamak istiyorum diye bi tutkun yoksa s800 seni uzun sure goturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

600 o kadar performanslı bir işlemci değil 800 ve 801 dururken antutu testlerinde bile moto g snapdragon 400 1.2ghz quad core kullanıyor htc one ise snapdragon 1.7ghz quad core krait mimarisin kullandığı halde antutu testinde 3-4 sıra altında moto g o yüzden tavsiyem yeni nesil snapdragon 400,800,801 gibi işlemcilere yönelmen daha iyi olur ve birde şarj süresi olarak bunlar daha performanslı diye biliyorum ben

arada nokta virgul kullansanda anlasak ne demek istedigini.

• quote:

Arkadaşlar bu çipsetler arasında bariz bir fark var mıdır? Yoksa 1-2 sene sonra uygulama ve oyunlarda 600 sıkıntı çıkarır mı?

Şarj süresinde 801 in üzerine yok suan zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdi teknoloji cok nankor suan burin kivirilan sndgn600 gecen senenin amiral gemisi idi ve suanki 801 seneye bu duruma dusecek o yuzden gercekten neye ihtiyacin var neye gereksiz para vermis olursun bunu iyi olc tart,ben iki ay oncesine kadar snpdg400 xperia sp kullanıyordum acmadigi oyun yoktu,suan ve seneyede 600 gayet yeterli bence,hepimiz en son cikan oyunlari full ayarda oynamiyoruz.ayrica cipset gelistikce gereksiz yere 2k ekran falan gelio batarya maliyet performans hep olumsuz etkileniyo,suan icin snpdgn800lu ve 720p ekranli z1compact cok ideal ve uzunca bir sure performans sikintisi olmaz,ayrica g3 te 2k degilde 1080p ile gelirse oda hayli uzun sure goturur.diger yandan snpdgn600 ilede xperia Z cazip bana gore.duz kullanir arada oyun oynarim dersen. Ucuncu yilda ihtiyacini gorecektir.

• Aynı krait mimariler. Sadece hız aşırtılmış. Devrelerin akıma dayanıklılığı artırılmış eğer oyun anlamında performans bekliyorsan s801 hepsinden iyi ama hız anlamında sadece saat hızının getirdiği göz boyama.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam z1 tft ekran o yüzden düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Simdi teknoloji cok nankor suan burin kivirilan sndgn600 gecen senenin amiral gemisi idi ve suanki 801 seneye bu duruma dusecek o yuzden gercekten neye ihtiyacin var neye gereksiz para vermis olursun bunu iyi olc tart,ben iki ay oncesine kadar snpdg400 xperia sp kullanıyordum acmadigi oyun yoktu,suan ve seneyede 600 gayet yeterli bence,hepimiz en son cikan oyunlari full ayarda oynamiyoruz.ayrica cipset gelistikce gereksiz yere 2k ekran falan gelio batarya maliyet performans hep olumsuz etkileniyo,suan icin snpdgn800lu ve 720p ekranli z1compact cok ideal ve uzunca bir sure performans sikintisi olmaz,ayrica g3 te 2k degilde 1080p ile gelirse oda hayli uzun sure goturur.diger yandan snpdgn600 ilede xperia Z cazip bana gore.duz kullanir arada oyun oynarim dersen. Ucuncu yilda ihtiyacini gorecektir.

S4 pro snapdragon 600 e denk hocam

• quote:

Hocam z1 tft ekran o yüzden düşünmüyorum

Fark aşırı değil

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Bunu nexus 4 culere bi anlatamadik guzel kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bunu nexus 4 culere bi anlatamadik guzel kardesim

Hayatta en zor şey insanlara birşeyi inandırmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar snapdrogon 800 lü bir telefon aldığınız taktirde telefon bozulana kadar kullanırsınız donanım ve performans olarak da sizi kesinlikle üzmez... s801 ile arasında küçük bir fark var. 1000 Küsür tl fazla para vermeye kesinlikle değmez.

• Hiçbir telefonu uzun süre kullanamazsiniz. 600 800 801 hikaye. 2 sene sonra esamesi okunmaz. Komple mimarisi degisir. 801 li tüm telefonlar 2 sene sonra su andaki s2 gibi olacak. Kandirmayin kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 3 Mayıs 2014; 13:04:20 >
  • Şöyle cevap vereyim şu An bende s4 pro lu optimus g var. Şu anda piyasanın en zorlayacak oyunlarını grafikler sonda oynayabiliyor. Şu An aldığın s800 telefon 2 sene sonraya yatırım olur ancak çünkü şu anda s600 800 8001 arasında benchmark skorları dışında fark yok

• AY Force A kullanıcısına yanıt
    yenı telefon alıcaksın hangı cıpsetı tercıh ederdın ?
    onu soruyor arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 3 Mayıs 2014; 14:33:54 >
  • Chipset ten ziyade telefonun diğer kriterlerine bakarım. Batarya, kasa vs. Zaten şu anda genelde üst düzey telefonlarda s800 var. Bana 800 yetmez 801 bekliyorum yok efendim ab imiş aç imiş. Hepsi boş mesele.

Bu sebeple sen 600 é 800 é takma diğer kriterlerden isteğim ne onu belirle ona göre telefon al. Kimi der bana 4.3 inç ekran yeter kimi der bana en az 5 inç lazım mesele bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AY Force -- 3 Mayıs 2014; 15:01:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.