Şimdi Ara

Snapchat kamera ve video sorunu 5580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu ilk çıktığında aldım şimdi değiştiricem arkadaşıma vericem lakin telefonda ilk aldığımdan beri snapchatinde problem var kamera çok yakın ayrıca fps düşük kare kare hareket ediyor gibi video çekerken ekran otomatik yakınlaşıyor efekt varsa lens falan ne varsa kayboluyor ekrar kararıyor bunun çözümü varmı başka telefonlarda da varmı ? Önerdiğiniz telefon varmı birde. teşekkürler



  • MediaTek çipsetli (işlemcili) cihazlarda Snapchat, Instagram gibi uygulamalar sorunlu çalışıyor genelde ve bu sorun güncellemelerle de çözülmüyor. Diğer çipsetlerde böyle bir sorun yok.

    Bütçeni belirtirsen telefon önerebiliriz.
  • İşlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çevremde çok yakınımda kendim dahil 3 mediatek işlemcili cihaz var hiçbirinde bu sorunlar yok. Belki belli bir modeli ile ilgili olabilir cihaz ile ilgili olabilir veya sadece sana özel bir problemde olabilir telefonu sıfırlamayı denedin mi fabrika ayarlarına döndürmeyi dene istersen.
    Kameralar kesinlikle yavaş işlemci ile alakası yok Snapdragon var V3 5570 de kırk saatte netliyor fotoğrafı ve kamerada yavaşlık hissi veriyor. Sanırım çok dandik seçmişler kamerayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 21 Ağustos 2017; 17:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.