Şimdi Ara

Snapchat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşşlar yeni lumia 820 aldım .Snapchati eski telefonumda yoğun olarak kullanmaktaydım ama gördüm ki windows phone'da yok.Eskiden 6snap varmış ama onuda bulamadım mağazada.Acaba direk .exe olarak yada her nasıl şekilse (iostaki .ipa gibi) indirebiliyormuyum bu uygulamaları yoksa mağazadan indirmek şart mı?

Özet:Şu anda snapchat kullanabiliyor muyum ?

• Basit olarak, hayır Windows Phone sisteminde şuan Snapchat kullanılması Snapchat tarafından yasaklandı.

Açıklama olarak, Snapchat kesinlikle Windows Phone sistemine adım atmıyor, sebebi büyük ihtimal şu iki malum şirket. Eğer Project Astoria (Android uygulamalarını direkt olarak WP uygulamasına çeviren sistem) çıktıktan sonra da Snapchat gelmezse, bu işin içinde o malum şirketlerin parmağı olduğundan emin olabiliriz. Eğer bir şekilde 6snap uygulamasını .appx (WP uygulama uzantısı) olarak bulabilirsen telefonuna yükleyebilirsin. Fakat bu yolla ancak 2-3 gün, bilemedin 1 hafta kullanabilirsin lakin hesabın kilitlenir.
  • Cevabını vermişler ama appx şeyini denemeden önce ben de ekleyeyim. O da işe yaramıyor öncelikle telefona developer unlock yapmak lazım bunun için sanırım. Unlock yaptıktan sonra da geçersiz appx gibisinden bi uyarı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp hakkında
    12 yıl önce açıldı
    face hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.