Şimdi Ara

Snapchat Arkadaş Kasma /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere snapchatte rehberiniz dışındaki kimsenin kullanıcı adını göremiyorsunuz. Bu yüzden genelde arkadaş listeleri kısa kalıyor. İnternette bazı forumlar bazı uygulamalar yapılmış snapchatte arkadaş kasmak için falat hepsi yabancıların ve sapıkların kullandıkları platformlar.

Bu konuyu okuyan tüm snapchat kullanıcılar:

Snapchat kullanıcı adım: mmpasli
    Ekleye anında geri dönüş yapacagım sizde bu konunun altına kullanıyorsanız kullanıcı adınızı ekleyin tanışma fırsatımız olsun. Burdan sizi ekleyenlerede geri ekle yaparsanız konu amacına uygun şekilde büyüyecektir.

Bir kaç forum sitesinde yaptık bu uygulamayı çok yararlı oldu inş burdada işe yarar. Sağlıcakla kalın

• Tanımadığım birisinin snaplerini niye göreyim onlar benimkileri neden görsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas kasinca noluyor arkadasim ? farzet ki 500bin takipcin var ee ? gercekten merak ediyorum sosyal hesaplarinda fazla takipci olmasi neden bu kadar gerekli "gt" "son foto karsilikli" "takibe takip" olaylarinin mantigini anlatabilir misiniz ben cozemedim bu mide bulandirici illeti

• bu kafada olan ne kizla ne erkekle hicbir arkadaşlığım olamaz

• Gece gece atesli fotograflar atarim ona gore

• snapchatte kaç tane arkadaşın olduğunu bile görmüyor diğerleri arkadaş kasıp ne yapacan 3-4 kişi olsun yeter bile.
  • "Sapıkların kullandıkları platformlar"

Sen kasmaya çalışınca sapık olmuyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.