Şimdi Ara

Sn0wbreeze 2.2 çıktı (BB koruyarak iOS 4.2.1 güncelleme işlemi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3GS İOS 3.1 BB 05.11.07 cihazima basariyla uyguladim,uygulama cok kolay ve sanki yeni bir telefonum oldu:)
    Fakat meshur,gicik "arama yonlendirme etkin" uyarisi geri geldi, ForwardMsgFix uygulamasida sorunu ne yazikki cozmuyor simdilik.Umarim cozumu yakinda cikar cunku sinir bozucu bir durum.
  • iphone 3g ye uygulayan varmı benim surum 3.1.2 daha deneyemedim tedirginim sarz suresi felan kısalırsa hiç bir anlamı kalmaz bir de telefon yavaslıyormus sanırım deneyen olursa buraya goruslerini yazarsa sevinirim
  • 3GS de orjinal kartiyla aktive etmeme ragmen sarj suresi ciddi kisaldi. 3.1 deyken 2 gun gidiyordu suan 1 gun gidiyor. Tamamen ios 4.2 ve push notificationslari acmamla alakali. 3GS yavaslama sorunu olmadi ama 3G yi yavaslattigini duydum, bence 3G lerin yukseltmesine gerek yok.
  • iphone 4 4.2.1 simkart aktivasyon ekranını geçemiyorum arkadaslar.. snowbreeze 2.2 ile gecenler varmıs nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi
  • arkadaşlar ipws yi gönderiyorum simple modda fail veriyor sebebi ne olabilir sizce?
  • sn0wbreze sürümünden kaynaklanıyormuş.
    şimdi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud
    iphone 4 4.2.1 simkart aktivasyon ekranını geçemiyorum arkadaslar.. snowbreeze 2.2 ile gecenler varmıs nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi

Simple mode secenegini secerseniz ya da expert mode'u secerek activate the iphone kutucugunu isaretlerseniz aktivasyon da yapilir :)
  • Alındığından bu yana hiç aktive edilmemiş 4.1 de de bu aktivasyonlu 4.2.1 geçişi çalışıyormu acaba? Yoksa illaki iphone 4 ü kutudan çıkardığımızda bir kere aktif etmelimiyiz?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.