Şimdi Ara

Smurf hesap ile ranked oyun taşımak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jungle da trundle ile oynasam her oyunu tanky hero zaten oyunu rahat taşıyabilir miyim?

Mid olarak katarina diyorlar.

Bide solo pantheon var aklımda.

Öneride olabilir. 29 lvl smurf hesabım.. İyi bir lige düşüp golda kasmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski hesabın hangi ligdeydi?

Katarina,Akali,Annie,Synra,Fizz,Talon.............. o eloda bütün herolarla taşıyabilrsin bunlarla tryhard yaparsın
  • ahri mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Eski hesabın hangi ligdeydi?

Katarina,Akali,Annie,Synra,Fizz,Talon.............. o eloda bütün herolarla taşıyabilrsin bunlarla tryhard yaparsın

Silver V ama ranked girmeye korkuyorum o hesapla, 1300 win var. Oyunda dalga geçiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ceokızo

quote:

Silver V ama ranked girmeye korkuyorum o hesapla, 1300 win var. Oyunda dalga geçiyolar

1300 wine sadece hll qnq derim
  • sup ve mid harici kalanı alarak 20 maçta 17 win aldım top fiora jungle rammus ve master yi adc tristana ile tavsiye ederim:)

not: gümüş 3 0 puandan gümüş 1 50 puana çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 8 Eylül 2014; 23:01:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

sup ve mid harici kalanı alarak 20 maçta 17 win aldım top fiora jungle rammus ve master yi adc tristana ile tavsiye ederim:)

not: gümüş 3 0 puandan gümüş 1 50 puana çıktım

Fiora da mantıklı aslında saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver 5'sin nasıl smurf kasıyorsun anlamadım.
  • ceokızo kullanıcısına yanıt
    fiora ile tfyi başlatan olmamak ve build önemli:) koridoru kazandığını varsayıyorum

edit: şu -Riven- ne yazmışmerak edip baktım blokluydu iyi ki blokluymuş dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 8 Eylül 2014; 23:25:26 >
  • OXI IZLE SADECE TAŞIRSIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

fiora ile tfyi başlatan olmamak ve build önemli:) koridoru kazandığını varsayıyorum

edit: şu -Riven- ne yazmışmerak edip baktım blokluydu iyi ki blokluymuş dedim

Build ve rune önerisi de alabilirim müsait iseniz

• Çok az bir adc bilgin olsun trist alarak rahatlıkla plat 5 e kadar çıkabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

Çok az bir adc bilgin olsun trist alarak rahatlıkla plat 5 e kadar çıkabilirsin

Yalan iyi bir şey değil.

Verim benim hesabı çıkar trisle plat5'e kadar sana 2 kutu atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 9 Eylül 2014; 3:14:50 >
  • En iyi ormandan veya midden roam ağırlıklı taşınıyor. Zaten eloboost yapanlara bakarsan oynadıkları belli birkaç hero var.
    Mid: Kata Akali Syndra Yasuo
    Jung: Vi, Lee, Yi
    ADC: Lucian, Vayne, Tristana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

Çok az bir adc bilgin olsun trist alarak rahatlıkla plat 5 e kadar çıkabilirsin

Yalan iyi bir şey değil evladım.

Kendim yaptım kendime mi inanıyım sana mı
  • Usta Yi smurflerin vazgeçilmezi
  • duo gir arkadaşına adc aldır takımından biri vayne alıp kitlerse oyundan çık lee sin alırsa çık (tabi ilk önce maçlarına bak) büyük ihtimal feedliycekler 3 lp gitsin 18 gideceğine. arkadaşın trist alabilir sen mid tf-xerath-ahri gibi herolar seç zaten tr de her oyun 50 dk lee almayın aldırmayın kullanan çok iyi değilse gider full ad kasar.
  • ceokızo kullanıcısına yanıt
    Rün: %3 can çalma olan ad rün sayfası güzel oluyor doran+rün+pasif ile
    Kabiliyetler: 21 9 0
    şu en sol ortada düz vuruş ile yetenek hasarı artırır ve yetenekle vurunca düz vuruş artıran kabiliyet var o 2 sine ver bir de saldırı hızına sakın verme bekleme süresine ver.
    Build: hydra>hırpalayan>ionia bot>youmu>son fısıltı>randuin>malmortius veya cıva yatağan
    skill w>e>q
    kombo q>aa>e(aa)>hydra>aa>q>aa>r>aa
    sana vuracakken w açcan başta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 9 Eylül 2014; 9:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceokızo

quote:

2850 galibiyeti olan silver 4 gördüm eu da dert etme kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc : tris
    jungle : lee ( gercekten iyi oynamıyorsan zorlama ; j4 vi rengar gibi herolarla da taşıyabilirsin . low eloda blind map oyun döndüğünden ve doğru düzgün takım oyunu olmadığından ct jungle yapmak yeterince basit ; yapmayı dene . adamın hangi buff ile başlayacağını 3 dakikalık ward ile başlayarak veya midine bufflardan birini wardlatarak anlayabilirsin . blue başlıyorsa blue başla ve redine koş , at wardını içeri adamın canının azalmasını bekle , adam senin gelme ihtimalini bile düşünmeyeceğinden kolay fb ; early için ise 4v5 oyun )
    top : jax , ad nidalee de olabilir aslında , birde rengara tp girip roam yaparsan olabilir
    mid : zed ( hakkını vererek oynarsan taşırsın ) , akali , kata ( roam yapabileceğin herolar , farmer değil , o eloda dk 15 oyun mide yığılır farmer mid lane picklersen ne olduğunu şaşarsın )

ayrıca üstad yi ile farmer jungle oynayıp free kill hariç farm yapmayı bırakmazsan ; bir de takımına kayle veya morgana aldırabilirsen free win olabilir .
    objektiflere takımını yönlendirmeyi unutma , doğru yerde yapılan bir baron call oyunu alabilir . early drakeler de aynı şekilde takımına üstünlüğü getirebilir .

ben genelde bronz % silver oyunlarında rengar jungle oynarım . o liglerde jungleın hakkını verebilen nadir insan oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.