Şimdi Ara

Smurf actim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir hesabimda silverdan bur turlu cikamiyordum her mac lane kazanmama ragmen takim yuzunden oyun kazanamiyorum ve ciddi anlamda oyuncu kalitesinin geriye gittigini gozumle goruyorum.Asil konuya gelelim silver elodan kurtulamadigim icin yeni bir hesap acip golddan baslatmak istiyorum sizce en kisa surede 30 lvl nasil olablirim ve gold baslamak icin ne yapmam lazim yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardım pls den sonrasını okumadım.
  • Yeteri kadar iyi oynasan zaten çıkardın bulunduğun lig den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOdennnn kullanıcısına yanıt
    Hocam 18/2 olup mac kaybettigim oluyor sirf takkmdaki adam takimi dinlemeyip kendi basina bir seyler yapiyor oluyor bide ustune flame yapiyor bunlar sadece bir oyunda degil her oyunda var sonra neden cikilmiyor oluyor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavöğrencisi21

Hocam 18/2 olup mac kaybettigim oluyor sirf takkmdaki adam takimi dinlemeyip kendi basina bir seyler yapiyor oluyor bide ustune flame yapiyor bunlar sadece bir oyunda degil her oyunda var sonra neden cikilmiyor oluyor iste

Arkadasimin bronz hesabini kasiyodum
    4win 1 lose aldim gümüş hesapta genelde cok kolay oluyo kazanmamiz karsida cok cc olunca tasimak zor oluyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOdennnn kullanıcısına yanıt
    Ben bronzda kaybetmek imkansız diye düşünüyordum.Arkadaşın pant ile %20 win rate vardı bıraktığımda %78 di

• Takım oyununda iyi bir oyuncuyum, bireysel olarak kötü olmasamda birşey yaparken yanımdakilerinde ne yapacağını düşünerek oynuyorum. Normalde dia 1-2 arası bir oyuncuyum ama bronze-silver hesap kasarken çok zorlanıyorum. Olayın iyi kötü olmaktan çok bronze-silver-gold seviyelerinde oyun bilgisinin hiçbir işe yaramaması. Yani rakipten kestin 3 kişi diamond bir oyunda ping bile atmasan 5 kişide alınacak objektife direk yürür, vision sağlar, korumaya çalışır. Bronze bir oyunda 5 kişi kesersen herkes b atıp diğer fighta hazırlanır Bu nedenle snowball 1-2 hero ile oyun spamlayıp en azından plata çıkın sonra oyununuzu geliştirmeye çalışın. O çöplükte öğrenebileceğiniz hiçbirşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.