Şimdi Ara

Sms Yapmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az once 13 tl.lik kontor yuklettim. ama kalan kontorum 2.83 tl. simdi benim bu aksam mutlaka sms yapmam lazim yetmez mi sms yapmaya suanki kontor miktarim. ayrica normalde otomatik olarak sms paketi yenileniyordu sanki simdi niye boyle oldu anlamadim. bi yardimci olursaniz cok makbule gecer, tesekkurler...

• -7.60 kuruşa kadar mı gidiyordu tam olarak unuttum şimdi. En iyisi,online işlemlerden bir test et olacak mı olmayacak mı? Uğraşma yani mesaj atarak yapayım diye,direk online işlemlere gir.
  • cok tesekkurler hocam. 10.000 sms yaptim 10TL'ye. ve derin bi oh cektim simdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

-7.60 kuruşa kadar mı gidiyordu tam olarak unuttum şimdi. En iyisi,online işlemlerden bir test et olacak mı olmayacak mı? Uğraşma yani mesaj atarak yapayım diye,direk online işlemlere gir.

En son -8 TL'ye kadar iniyo efenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

cok tesekkurler hocam. 10.000 sms yaptim 10TL'ye. ve derin bi oh cektim simdi :)

Hadi gözün aydın Bursa'lı kardeşim

@bydexer

Teşekkürler
  • Rica ederim efenim,sağolun bu arada ben de Bursalı'yım
  • sagolun arkadaslar. selam olsun sızlere Bursadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sms yapcamda nasıl yapılıyo sms ? (turkcell sitesinde var ama ordan olmuyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrzrn

bende sms yapcamda nasıl yapılıyo sms ? (turkcell sitesinde var ama ordan olmuyo)

Online işlemlere girersen oradan yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: omrzrn

bende sms yapcamda nasıl yapılıyo sms ? (turkcell sitesinde var ama ordan olmuyo)

Online işlemlere girersen oradan yapabilirsin.

sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.