Bildirim
Sms ve Rehberden kisi saklayan program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
varmı ki böyle bi program?? varsa güzel olur,,, -
iBlacklist ile yapabilirsin -
arkadaslar telefonum jb'li degil yani ona gore tavsiye verebilirseniz.. bide buarada iblacklist ile sadece gormeden siliyomu yoksa sakliyomu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Korax
arkadaslar telefonum jb'li degil yani ona gore tavsiye verebilirseniz.. bide buarada iblacklist ile sadece gormeden siliyomu yoksa sakliyomu?
JB'li olmayan cihazda bunu doğrudan yapabilmen mümkün değil. Kilit programlarnın içine elle girerek sonra elle silerek sms'leri falan yapabilirsin. iblacklist saklar listeye eklediklerini şifre girmeden göremezsin -
JB olmadan asla yapamazsın. JB'ten sonra da SMS ve mesaj için ayrı ayrı programlar bulup orjinal rehber ve SMS'ten saklayabilirsin ama hangi programlar var bilmiyorum. iblacklist saklamaz. Oraya ayrı ekleyip rehberden komple silebilirsin ki kullanışlı olmaz bu da. -
quote:
Orijinalden alıntı: ejlover
JB olmadan asla yapamazsın. JB'ten sonra da SMS ve mesaj için ayrı ayrı programlar bulup orjinal rehber ve SMS'ten saklayabilirsin ama hangi programlar var bilmiyorum. iblacklist saklamaz. Oraya ayrı ekleyip rehberden komple silebilirsin ki kullanışlı olmaz bu da.
Abi iblacklist saklıyor güven banaDenedim geçen gün hoş program. Direkt mesajı kendi içine hapsediyor listeye eklediğin numaradan gelmişse
-
quote:
Orijinalden alıntı: ejlover
JB olmadan asla yapamazsın. JB'ten sonra da SMS ve mesaj için ayrı ayrı programlar bulup orjinal rehber ve SMS'ten saklayabilirsin ama hangi programlar var bilmiyorum. iblacklist saklamaz. Oraya ayrı ekleyip rehberden komple silebilirsin ki kullanışlı olmaz bu da.
İblacjlist ile cagri veya sms geldiginde telefonun kendi menusunden yani son aramalar ve sms kutusundan gorunmez. Program kayitlari ve smsleri kendi icerisinde saklar sifre koyarak kendinizi saglama alabilirsiniz. -
iblacklist çağrı ve sms gelmesini engelleme programı değilmiydi ya Bendede yüklü ama hiç kullanma fırsatım olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
iblacklist çağrı ve sms gelmesini engelleme programı değilmiydi yaBendede yüklü ama hiç kullanma fırsatım olmadı
Bende oyle biliyorum -
Gelen sms'i falan işte kendi içine çekiyor hemen -
quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
Gelen sms'i falan işte kendi içine çekiyor hemen
Ama arkadaş mevcutları saklamaktan bahsediyor hocamYoksa sıkıntı yok zaten
-
Bi program var. iPhone PC Suite diye. JB yapılınca kurulabiliyor sadece. O feci bir şekilde kullanışlı bir program ama 1 kez telefonu göçertti o yüzden kullanmıyorum bir daha ona göz atabilir arkadaşlar -
yok hali hazirdakileri deigl hocam gelenleri saklasin istiyorum, hali hazirdakileri saklarsada makbule gecer tabi :D ama jb yapiyim 4.1 versiyonu ciksinda bi deneyim bakalim :) cok sagolun, yinede baska bi program tavsiyeniz varsa super olur -
çok aradm iblacklist den gerisi yalan. bigboss dan sharewarfe kurdum 10 gün deneme veriyor. lisans 12$ sonra xsellize de tam sürümü buldum. sıkıntısız çalışıyor. logo ve ismini de değitirip kullanabiliyosunuz. ama kazara süper mario yazma, herkes bakmaya çalışır :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X