Şimdi Ara

SMS'in kimden geldiğini yazmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu aradım taradım 10 dakikadır dolaşıyorum bulamadım kusura bakmayın önceden anlatıldıysa

telefonum 1.1.3 OTB 16GB
    ziphone ile unlock ettim. gelen SMS lerde sadece telefon numarasını görüyorum, rehberimde kayıtlı olduğu halde kişinin ismini göremiyorum. bunu nasıl düzeltiyoruz?

şimdiden teşekkürler

• 1.1.3 türkçe dil paketini yükleyince düzeliyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 25 Şubat 2008; 21:22:32 >
  • düzelmedi. hem türkçe dil paketi hem de türkçe q klavye yüklü
  • o ttürkçeyi yüklediğin yerde (niffobda) Appsupport 1.1.2-1.1.3 olucak onu yükleyip sonucu yazar mısın?
  • işe yaradı.. çok teşekkür ederim
  • Ziphone fix programını da yüklerseniz sorun düzelir
  • appsupport 1.1.2-1.1.3 yüklemek çözdü sorunuç ziphone fix e artık gerek yok sanırım
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GİB'den Gelen SMS Hakkında
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niffob.сom sitesindeki AppSupport sorunun çözümüdür. Zaten siz bulmuşsunuz çözümü.

Güle güle kullanın.
  • 1.1.1 icin ne yapabiliriz?
  • arkadaşlar bendede aynı problem var bu appsupport u nerden ve nasıl yükleriz 1.1.3 kullanıyorum. şimdiden tşk ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

işe yaradı.. çok teşekkür ederim

Emirisim kardeşimizin dil paketini yükleseydiniz başka FİX programa ihtiyaç olmadan sorunsuz kullanırdınız..
  • bende 1.1.2 var beyler.. türkçe falan yüklü değil appsupportu bulamadım installer da..
  • http://niffob.com/triphone.xml
    installerdan source ın altına bu adresi ekle daha sonra install a gir
    appsupport 112/113 var onu yükledin mi tamamdır

quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

bende 1.1.2 var beyler.. türkçe falan yüklü değil appsupportu bulamadım installer da..
  • çok teşşekür ederim dostm
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • ziphone fix e gerek kalmadı diyen arkadaçlar ziphone ibrickr fix i yapmazsanız ibrickr veya iphone browserde telefonu görmeyebilir bunun için kurulması gerekli...

i.unlock.no sources unu eklediğinizde oluşacak olan unlocking tools klasöründe çıkacaktır ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.