sms alma ve gönderme hızı markalara göre değişirmi ? bazen yanımdaki bir kişinin attığı mesaj giderken benimki gönderilemedi diyor ve tekrar atmak zorunda kalıyorum. telefonlar aynı hızda mı mesajı alır gönderir yoksa bu tamamen operatör ve santrala mı bağlıdır.bana hızlı mesaj atan marke ve model varsa önerebilirmisiniz,daha ziyade çok telefon değiştiren ve tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum.
dostum sms atarken bu hic farketmez. hangi telefon olursa olsun. ha telefonda sorun olursa zaten mesajı hic yollamaz. yada sebeke ayarları yanlıssa ozamanda hic yollamaz. fakat mms yollarken hız degisebilir. buda önceki söyledigimle aynı. mms hızı olarak icerigin boyutuna göre hızı degisir tabiki. senin odedigin hani arkasının telefonu daha hızlı yolluyo diyon ya işte o sebekedendir. bilirsin bayramlarda herkes birbirine sms attıgı icin oparetör icinde bazen cakısmalar olur buyüzden yavaslama olabilir. kafana takma.
saolasın hocam
Bende bir tek bendemi oluyor diyordum
Google Application Engine kullanan bir sistem var. Ortalama 5 sn icinde SMS mesaj gidebiliyor. ücretsiz denenebiliyor www.mutlusms.com