Bildirim
Smr marjin değerim düştü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Santralin oyle bir ozelligi yok ama sicak/soguk arasi ciddi degisiklikler bu tarz seylere neden olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: axiadam
Santralin oyle bir ozelligi yok ama sicak/soguk arasi ciddi degisiklikler bu tarz seylere neden olur.
konuyla biraz alakasız olacak ama zyxel P-660W-T1 v3 modemim var ve bu değerlerin arayüzünde nerde olduğunu bulamadım. arayüz demosunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. teşekkürler...
-
Sırasıyla aşağıdaki kıvrımları takip edin ;
Bakım > Hata bulma > Dsl hattı ( Yukarıda ) > Dsl hat durumu butonuna basarsanız görebilirsiniz noise margin değerlerini. -
quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
Sırasıyla aşağıdaki kıvrımları takip edin ;
Bakım > Hata bulma > Dsl hattı ( Yukarıda ) > Dsl hat durumu butonuna basarsanız görebilirsiniz noise margin değerlerini.
hocam öncelikle teşekkür ederim. dediğiniz şekilde yaptım aşağıdaki resmi elde ettim fakat tam olarak ne anlama geldiklerini anlamadım açıklayabilirseniz sevinirim.
Çıktı -
Hat yoğunluğuna bağlı olarak o değerler bazen harika bazen kötü oluyor. Ben en sonunda tamamen iptal ettirerek kurtuldum onları takipten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,
Hattınız şuan kaç mbit bilemiyorum ancak, alabileceğiniz maksimum hız şuanda o. 12db noise margin mevcut, sınırda hat -
-
Selam,
Tarifenizin üzerinde bir hızı zaten alıyorsunuz. Daha yüksek hız almak için fibernet paketlerine geçmelisiniz. Ayrıca, hat değerleri bunun üstünü göremez gibi duruyor.İç tesisat kontrolü yapabilirsiniz. ( Ankastre > daire arasındaki kablolama ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
Selam,
Tarifenizin üzerinde bir hızı zaten alıyorsunuz. Daha yüksek hız almak için fibernet paketlerine geçmelisiniz. Ayrıca, hat değerleri bunun üstünü göremez gibi duruyor.İç tesisat kontrolü yapabilirsiniz. ( Ankastre > daire arasındaki kablolama )
teşekkürler -
bir günde maksimum hız ve snr marjin nasıl düştü onu anlamıorum :) -
:S bende anlamadım valla -
telekom telefon hattını değiştirip yer altına almış önceden kazı yapılmamıştı ondan galiba kabloları öldürmüşler adamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X