Şimdi Ara

Smr marjin değerim düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Smr marjin değerim düştü

bugünki değer

Alma Gönderme
    SNR marjin : 12.8 12.2 db
    Hat Zayıflaması : 5.2 4.2 db
    Veri Oranı : 8000 797 kbps
    Maks Hız : 11348 929 kbps
    Güç : 19.3 11.3 dbm

internette kopmalarda başladı kablolar daha 3 aylık santral falan düşürebiliomu bu snr değerlerini

• Santralin oyle bir ozelligi yok ama sicak/soguk arasi ciddi degisiklikler bu tarz seylere neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Santralin oyle bir ozelligi yok ama sicak/soguk arasi ciddi degisiklikler bu tarz seylere neden olur.

konuyla biraz alakasız olacak ama zyxel P-660W-T1 v3 modemim var ve bu değerlerin arayüzünde nerde olduğunu bulamadım. arayüz demosunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. teşekkürler...

• Sırasıyla aşağıdaki kıvrımları takip edin ;

Bakım > Hata bulma > Dsl hattı ( Yukarıda ) > Dsl hat durumu butonuna basarsanız görebilirsiniz noise margin değerlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Sırasıyla aşağıdaki kıvrımları takip edin ;

Bakım > Hata bulma > Dsl hattı ( Yukarıda ) > Dsl hat durumu butonuna basarsanız görebilirsiniz noise margin değerlerini.

hocam öncelikle teşekkür ederim. dediğiniz şekilde yaptım aşağıdaki resmi elde ettim fakat tam olarak ne anlama geldiklerini anlamadım açıklayabilirseniz sevinirim.

Çıktı
  • Hat yoğunluğuna bağlı olarak o değerler bazen harika bazen kötü oluyor. Ben en sonunda tamamen iptal ettirerek kurtuldum onları takipten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Hattınız şuan kaç mbit bilemiyorum ancak, alabileceğiniz maksimum hız şuanda o. 12db noise margin mevcut, sınırda hat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selam,

Hattınız şuan kaç mbit bilemiyorum ancak, alabileceğiniz maksimum hız şuanda o. 12db noise margin mevcut, sınırda hat

8mbps e kadar paketindeyim şuan ama speedtest te bu şekilde gözüküyor. eğer daha iyi bir modemim olsa daha mı hızlı olur du ?
     Smr marjin değerim düştü

• Selam,

Tarifenizin üzerinde bir hızı zaten alıyorsunuz. Daha yüksek hız almak için fibernet paketlerine geçmelisiniz. Ayrıca, hat değerleri bunun üstünü göremez gibi duruyor.İç tesisat kontrolü yapabilirsiniz. ( Ankastre > daire arasındaki kablolama )
  • quote:

Selam,

Tarifenizin üzerinde bir hızı zaten alıyorsunuz. Daha yüksek hız almak için fibernet paketlerine geçmelisiniz. Ayrıca, hat değerleri bunun üstünü göremez gibi duruyor.İç tesisat kontrolü yapabilirsiniz. ( Ankastre > daire arasındaki kablolama )

teşekkürler
  • bir günde maksimum hız ve snr marjin nasıl düştü onu anlamıorum :)
  • :S bende anlamadım valla
  • telekom telefon hattını değiştirip yer altına almış önceden kazı yapılmamıştı ondan galiba kabloları öldürmüşler adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.