Şimdi Ara

SMMM STAJA BAŞLAMA KİTAPLARI VE SORU BANKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- DENEYİM YAYINLARININ STAJA BAŞLAMA HAZIRLIK KİTABI GENEL YETENEK � TÜRKÇE � MATEMATiK � ATATÜRK iLKELERi ve iNKILAP TARiHi � 63 Konu Testi � 10 Deneme Sınavı � 500 Çözümlü Soru ALAN BiLGiSi � FiNANSAL MUHASEBE � MUHASEBE STANDARTLARI � MALiYET MUHASEBESİ � MALi TABLOLAR ANALİZİ � DENETiM � EKONOMi ve MALiYE � MESLEK HUKUKU � HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI � iş ve SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU � VERGi HUKUKU � TiCARET HUKUKU � BORÇLAR HUKUKU � 44 Konu Testi � 6 Deneme Sınavı � 500 Çözümlü Soru � Konu anlatımı � Toplam 5000 Soru � 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 yıllarında çıkmış sınav soruları 2-DEHA NIN Staja Başlama Soru Bankası Çıkmış Sınav Soruları 2000-2007 686 SAYFADAN OLUŞUYOR.TAM BİR SORU BANKASI. KİTAPLAR TEMİZ OLUP HTİYAÇ OLMADIĞI İÇİN SATILMAKTADIR.....huseyinkilic80@hotmail.com msnim 5357495860 telefonum fiyat iki kitap toplam 30 ytl dir.ilgilene arkadaşlara duyrulur...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKlc2379 -- 23 Ağustos 2008; 20:17:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu staj olaylarıda tam bi fiyasko kınıyorum bu sınavı
  • malesef ama yapıcak başka birşey yok...

• takas düşünüyor musun arkadaşım?
  • takası neyle düşünüyorsun?

• tertemiz KPSS kitabı ile.
  • yok saol dotum.o tür kitaplarla artık işim yok hem bende de var kpss kitabı saol yinede...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş aşlığı düzeltsen iyi olur sataja değil staja şeklinde
  • teşekkürler dostum ikazın içn düzelttim...

• arkadaşım bu kitaplar staja başladıktan sonramı yani staj aşamasında 3 sınav var galiba onlar içinmi yoksa staja henüz başlamamış stajı kazanmak için lazım olan kitaplarmı ben daha dosya çıkarmadım 2009 un haziranında çıkarmayı düşünüyom .bana lazım olurmu bunlar.
  • quote:

Muhasebe konusunda bir çok konuda hizmet veren web sitemiz Staja Başlama Testleri, Ders Notları ve Konu Anlatımları ile meslek mensubu adaylara ücretsiz hizmetler sunmaktadır.

Staja Başlama Sınavı'na hazırlanan üyelerimiz, detaylı konu anlatımları ile dersleri takip edip, ders notları ile konuyu pekiştirip, staja başlama deneme testleri ile kendilerini sınayabilirler. Stajyer forumları sayesinde meslek mensubu stajyer adaylarla ile fikir alışverişinde bulunarak, staja başlama sınavını kazanmış stajyer üyelerimizin tecrübelerinden de istifade edebilirler.

Adres :http://www.muhasebeciyizbiz.com/smmm-staja-baslama.html

Bu siteden uzun zamandır istifade ediyorum arkadaşlar. Bu dönem sınavı kazanmamda oldukça faydası oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.