Şimdi Ara

SML HOCA MI YOKSA İLYAS HOCA MI [TYT MAT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım bunlardan hangisiyle tyt mata başlayalım ya da farklı onerebileceğiniz yt dan varmı ya da behzat hocadan mı ilerleyeyeim tyt mat netim 15-20 civarı onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SML ne
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    sml hoca YouTube de bir mat hocası

• up

• up görüşlerinizi bekliyorum

• İkiside kaliteli hangisi sana bilgi katıyorsa onu izle. Ben tyt matematiği selim yükselden X2 hızda izliyorum. Acilden soru çözüp testin aynısını sml hocadan tekrar ediyorum ve bazen sml hocadan 40 soruda pkob tarzı videolarını kullanıyorum bana çok büyük fayda sağlıyor diyebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayt de ilyas hocayla ilerlemiştim mantığa dayalı anlatım yapıyor sml yi bilmiyorum ama ilyas hoca iyidir bu arada tyt de hocanın çok önemi yok konuyu dinle soruya geç direk bol bol soru çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    hocam.ilyas hoca 2 ayda felan bitirir galiba kaf mi kullansam diyorum ama ne yapmaliyim siz nereden ilerliyorsunuz hocam

• hermeno34 kullanıcısına yanıt
    ben bu sene okulda hocalarımdan konuyu dinleyip soru çözerek ilerlemiştim mutlak değer gibi bir kaç sıkıntılı konu vardı onları da o an beğendiğim bir kanaldan izledim belli bir hocadan izlemedim bu sene mezunum tyt matematik kısmından eksiğim yok sadece soru çözüm videosu izlemeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.