Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkay1122

%99'a geldiğinde arkaplanda başka kurulumlar yapıyor. biraz beklerseniz bitecektir.
    Dostum aynı problemi bende yaşadım mutlaka başka yaşanlarda vardır çözümünü yazıyorum.

Masaüstüne oyunu indirdiğimizde "Hi-Rez Diagnostics and Support.exe" diye bir dosya atıyor eğer yoksa uzantısı;
    "C:\Program Files (x86)\Hi-Rez Studios\HiRezGamesDiagAndSupport.exe"

Her neyse bu exe dosyasını açıyoruz "Re-Run Prerequisites" e tıklıyoruz.
     SMİTE Online Oynyanlar Buraya

Daha sonra masaüstündeki smite kısayolunu çalıştırıyoruz. Ve gerekli kurulumlar başlıyor ve oynayabiliyoruz. Tüm bu işlemleri yaparken yönetici olarak çalıştırdım güvenlik duvarına ekledim ve anti virüs ü kapattım ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama bende çalıştı. İyi oyunlar...

• SCHEYTAN08 ekleyebilirsiniz poseidonla akıyorum şu aralar
  • YIPnOzZz ekleyin oynayalım 21 lvl
  • arkadaslar iyi aksamlar ben smiteyi indirdim kurarken ''Failed to start the Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service'' hatası alıyorum.Yardımcı olun arkadaslar::
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanbey

arkadaslar iyi aksamlar ben smiteyi indirdim kurarken ''Failed to start the Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service'' hatası alıyorum.Yardımcı olun arkadaslar::

Güvenlik duvarından smite ve Hi-Rez Support a izin ver... Antivirüsleri kapatıp Hi-Rez Support dan repair ve updateleri çalıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: Batum23

Biz Team olarak oynuyoruz..GeekTR bünyesinde katılmak isterseniz bekliyoruz.. Geektr/forum

Oyundaki nickiniz nedir?

TheLostLover
    ObeyYourMaster
    Phorkys oyundaki isimlerimiz GEEK adında team miz var 30 leveliz ilk açıldığından beri oyunu oynamaktayız bekleriz
  • key olan varsa bana gönderebilirmi lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealistSoldier

key olan varsa bana gönderebilirmi lütfen ?

ne keyi arkadaşım, siteye gir üye ol
  • Aga üye oldum saol'da smite is waiting download yazıyor ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

%99'a geldiğinde arkaplanda başka kurulumlar yapıyor. biraz beklerseniz bitecektir.
    Dostum aynı problemi bende yaşadım mutlaka başka yaşanlarda vardır çözümünü yazıyorum.

Masaüstüne oyunu indirdiğimizde "Hi-Rez Diagnostics and Support.exe" diye bir dosya atıyor eğer yoksa uzantısı;
    "C:\Program Files (x86)\Hi-Rez Studios\HiRezGamesDiagAndSupport.exe"

Her neyse bu exe dosyasını açıyoruz "Re-Run Prerequisites" e tıklıyoruz.
     SMİTE Online Oynyanlar Buraya

Daha sonra masaüstündeki smite kısayolunu çalıştırıyoruz. Ve gerekli kurulumlar başlıyor ve oynayabiliyoruz. Tüm bu işlemleri yaparken yönetici olarak çalıştırdım güvenlik duvarına ekledim ve anti virüs ü kapattım ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama bende çalıştı. İyi oyunlar...

Eyvallah

• arkadaşlar bende gördüm beğendim indiriyorum fakat sitesinde f2p lerin şimdilik 5 karakteri alabileceği yazıyor doğrumu? yoksa alabiliyormuyuz hepsini? bir de daha önce LOL HoN gibi oyunları hiç oynamadım pek tarzım değil kamera açıları filan sevmem öyle ama bu daha farklı güzel duruyor sizce alışmak zor olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

arkadaşlar bende gördüm beğendim indiriyorum fakat sitesinde f2p lerin şimdilik 5 karakteri alabileceği yazıyor doğrumu? yoksa alabiliyormuyuz hepsini? bir de daha önce LOL HoN gibi oyunları hiç oynamadım pek tarzım değil kamera açıları filan sevmem öyle ama bu daha farklı güzel duruyor sizce alışmak zor olur mu?

5 tanrı ile başlıyorsun daha sonra favor(oyun parası) kasarak diğer tanrıları da alabiliyorsun. Bütün tanrıların fiyatı 5500 favordur ve her level atladığında 500 favor geliyor. Max level 30 şu an. Bir de godpack olayı var. 55tl'ye bütün tanrıları alabiliyorsun. Eğer oyunu severek oynarsan, gerçekten öğrenmek istersen zamanla öğrenebilirsin. Herkes anasının karnında öğrenmiyor sonuçta. LoL ile HoN'la alakası yok oyunun.

• Loki nasıl bir herodur arkadaş, arena modunu ve günlük modları hep domine ediyor. Daily win için girelim diyoruz hep bir loki ağlatıyor bizi. Gerçi oyunun closed betasından beri bakasura oynuyorum ama.

Clan felan var mı dhlilerin? 14 lvlım ben ama baya güveniyorum kendime iyi oynarım oyunu.
  • 2 arkadaş olarak bizde oyunda daha yeni başladık. team speak 3 gelirim diyen seviyeli uyumlu herkesi beklerim alıntı yaparak veya özel mesaj atarak benimle irtibata geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Loki nasıl bir herodur arkadaş, arena modunu ve günlük modları hep domine ediyor. Daily win için girelim diyoruz hep bir loki ağlatıyor bizi. Gerçi oyunun closed betasından beri bakasura oynuyorum ama.

Clan felan var mı dhlilerin? 14 lvlım ben ama baya güveniyorum kendime iyi oynarım oyunu.

clanımız var ama dolu sanırım. yine de bi bakarım senin için. clan tagimiz DUDE denk gelirsin belki, aklında bulunsun. oyundaki nickim Ulquiorr4
  • Bu oyunu oynayanlar oyun oynamamış hayatlarında sanırım hiç nasıl katlanabiliyorsunuz şu grafik ve oynanışa merak konusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bu oyunu oynayanlar oyun oynamamış hayatlarında sanırım hiç nasıl katlanabiliyorsunuz şu grafik ve oynanışa merak konusu..

Evet hocam her skill skillshot olduğu için kasmış olabilir seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Loki nasıl bir herodur arkadaş, arena modunu ve günlük modları hep domine ediyor. Daily win için girelim diyoruz hep bir loki ağlatıyor bizi. Gerçi oyunun closed betasından beri bakasura oynuyorum ama.

clanımız var ama dolu sanırım. yine de bi bakarım senin için. clan tagimiz DUDE denk gelirsin belki, aklında bulunsun. oyundaki nickim Ulquiorr4

Blazien benim nick friend attım

• quote:

quote:

Bu oyunu oynayanlar oyun oynamamış hayatlarında sanırım hiç nasıl katlanabiliyorsunuz şu grafik ve oynanışa merak konusu..

Uu çok sert laf çaktı kardaşıma bak.Böyle tipler oynasın bu oyunu zaten diğer oyunlara bulaşmasınlar.Her başarısız oyunun bile bir savunucusu vardır öyle değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Uu çok sert laf çaktı kardaşıma bak.Böyle tipler oynasın bu oyunu zaten diğer oyunlara bulaşmasınlar.Her başarısız oyunun bile bir savunucusu vardır öyle değil mi?

Diger oyunlara bulasmasinlar? Ben senin yasin kadar oyun oynanisimdir en az. Bana lol diyeceksen simdiden gulmeye baslayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.