Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.125
Cevap
31
Favori
221.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sormak istediğim bir şey var


    Ben smite ı indirdim %99 sorunu falan olmadı oyuna girdim tutorial falan hepsini yaptım bir maça giriyim dedim girdim oyunun ortasında Smite.exe çalışmayı durdurdu hatası geliyor repair falan da yaptım düzelmedi sizce problem ne ve nasıl düzeltebilirim
  • LoL den geldim heyecan olsun diye nick " Theodenn" yardımcı olursanız ne mutlu
  • Bende 2 gündür smite oynuyorum oyun başına bağlıyor insanı.

    Yalnız tanklar çok üstün oyunda tankların antisi sadece diğer tanklar. Ne bileyim diğer classlara tanklara anti olacak bazı skiller olsaydı daha güzel olurdu. Bir tanka yakalandığında ölmen 5 saniye sürüyor o açıdan dün epey sinir harbi yaşadım.

    Oyunda Assoult, arena ve tank warfare modlarında oynuyoruz arkadaşlarla party yapıp öyle giriyoruz. Steamden mikrofon ile konuşuyoruz katılmak isteyen varsa eklesin steam ismim: zaris

    Genelde gece yarısı oyuna başlıyoruz. Sabaha kadar oynuyoruz. Benim yaşım 25 arkadaşlarımın yaşı ise 24-23.
  • Bsc videosunu izledim hoşuma gitti oyun lvl 6'yım nick : akut
  • Beyler oyun mikrofonsuz oynanmıyor

    Şuan arkadaşım hades ben ise aresim güzel taktiklerle işi götürüyoruz bizim gibi 2 tane daha takım oyunu oynayan adam olursa 4 kişi aynı takımda olursak yenilmemiz çok zor olur gibi.

    smite nickim zaris5 bu arada onu söylemeyi unuttum. ama muhakkak steamden ekleşip mikrofon üzerinden oynanması lazım. aksi halde kim kime dumduma.

    Ben şahsen lol veya dota2 oynayan biri değilim benim için kamera açısı çok önemli. TPS olduğu içinde acayip zevkli oluyor oyunlar. Başlayacak arkadaşlara oyunu şiddetle tavsiye ederim. Paralı olsa alınır oyun yani o kadar. Ki bedava kısacası yemede yanında yat :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Nisan 2013; 5:53:12 >
  • Oyunda ciddi bir God sıkıntısı var eğer düşük levellerdeyseniz dahada büyük bir sıkıntı oluyor. Henüz 5 levelim queuede benim gibi adamlar geliyor ve her oyunun kadrosu fix ; kali,he bo, neith, artemis, wukong, ymir bazende afrodit falan görüyorum. LoL deki gibi her hafta ücretsiz oynanabilen şeklindemi gidiyor bu tanrılar yoksa başlangıçta bize direkt bedavamı veriyor ?.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Better Call Saul

    Oyunda ciddi bir God sıkıntısı var eğer düşük levellerdeyseniz dahada büyük bir sıkıntı oluyor. Henüz 5 levelim queuede benim gibi adamlar geliyor ve her oyunun kadrosu fix ; kali,he bo, neith, artemis, wukong, ymir bazende afrodit falan görüyorum. LoL deki gibi her hafta ücretsiz oynanabilen şeklindemi gidiyor bu tanrılar yoksa başlangıçta bize direkt bedavamı veriyor ?.

    Başlangıçta size verilen tanrılar: Kali, Artemis, Ymir, Sun Wukong, Ra.
  • Hocam , bende oyundayız video'sundan sonra başlamaya karar verdim , skype üzerinden faalnmı konuşyorsunuz ? belli bir takım işi varsa takılmak isterim . Bu oyun tek oynanmaz.
  • Bende bir clan kurdum 5-6 kisiyiz ama pek online olan yok istersen katılabilirsin akşamları oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus

    Hocam , bende oyundayız video'sundan sonra başlamaya karar verdim , skype üzerinden faalnmı konuşyorsunuz ? belli bir takım işi varsa takılmak isterim . Bu oyun tek oynanmaz.

    Hocam skype değil steamden oynayacak arkadaşlarla aynı chat grubuna girip mikrofon açıyoruz daha kolay oluyor skype'dan ve teamspeak'ye chat odası aramaya gerek kalmıyor.

    siz beni steamden ekleyin ordada ismim zaris. 3 kişiyiz aslında ama 3. arkadaş pek aktif oynamıyor. 2 kişi daha gelse takım oyunu oynayan ağlatıcaz ortalığı. Dün 4 kere arenaya girdik 4ünüde kazandık.

    Ben ares le milletin arasına dalıp zincirle hepsini bir yere çekiyorum bizim elemanlar alan skillini çakıyor en az 3-4 tane adamı aynı anda yatırıyoruz bu taktikle.
  • Hocam bende bir sorun var , launcher açılıyor yükleme yapmıyor ? FIX çıkıyor hiç birşeyi düzeltmiyor nasıl düzelttebilirim bu sorunu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus

    Hocam bende bir sorun var , launcher açılıyor yükleme yapmıyor ? FIX çıkıyor hiç birşeyi düzeltmiyor nasıl düzelttebilirim bu sorunu ?

    smite kurulduktan sonra masaüstüne "Hi-Rez Diagnostics and Support" diye bir kısa yol çıkacak ordan repair felan bişeyler dene benimde ilk oyunu kurduğumda launcher açılınca %99da kalıyordu play now tuşu aktif olmuyordu repair yapınca düzelmişti. Orda repair, reinstall, check updates felan bir sürü seçenek var biri işine yarayacaktır belki. Şuan aklıma başka birşey gelmiyor.
  • Bende bu oyuna yeni başlıycam oyun lol tarzı olduğu için zorlanmam umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

    Bende bu oyuna yeni başlıycam oyun lol tarzı olduğu için zorlanmam umarım.

    Zorlanmazsın oynaması zahmetsiz 4 skill üzerine kurulu.

    Tabi zorlanmadan kastım oynayış açısınan.

    Tanrı seçimi skiller ve taktik için epey bir kafa yormak lazım. Birazda ezile ezile öğreniliyor.

    Bence bol bol arena oyna zamanla alışıyorsun, arenada bol bol pvp yapma imkanın oluyor. Diğer modlarda ise alanları ele geçirme vb daha geniş stratejik olaylar var. Ben şahsen arenayı daha çok seviyorum aksiyonu olayı eksik olmuyor daha bir adrenalinli oluyor.

    Birde tabiki takım oyunu çok önemli takımda tüm tanrılar bir birini taktiksel olarak destekleyen olursa yenilmez gibi birşey oluyorsun. Fakat herkes kendi başına buyruk tanrı seçip yine kendi başına hareket ederse yenilmekten başka çaren kalmıyor.

    Bugün ben ve arkadaşım bir arena lobisine girdik. Takıma 2 yabancı girdi haliyle. Biri fena oynamıyordu. Fakat diğer tam anlamıyla rezaletti. Okçu almış. Okçu almasına lafım yok tercih meselesi fakat hem okçu alıp hem tank gibi ileri atılmak neyin nesidir anlamadık adam öldüde öldü. Öldüde öldü onu toplayacağız diye biz perişan olduk sonunda iki kişinin yoğun gayreti sonunda çok az bir farkla biz kazandık fakat yeniledebilirdik şans bizden yanaydı. Velhasıl, public oyunlarda asablarınızı bozan takım arkadaşları çıkabilir. O sebeple oyunu ciddi oyunayan 4 kişilik bir ekibiniz olması şart biz şuan 2 kişi idare ediyoruz ama 2 kişi daha lazım yabancıların sağı solu belli olmuyor tek adam tüm takımın yatmasına sebep oluyor.

    Oyun kısacası oynanışı rahat ve güzel fakat gerçektende zor bir oyun. Buna orantılı bir o kadarda zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Mayıs 2013; 8:33:50 >




  • @zaris

    Hocam iyi güzelde, eğer oyunda herhangi bir değişiklik olmadiysa 4 kişinin aynı anda oynayabileceği bir mod yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiteFlash
    Arkadaşım var bir de onunda ismi KaraFlash
    Daha yeni başladık ama.
  • Oyun çok iyi LoL oynamayı pek beceremedim ama smite çok ayrı TPS görüş çok rahatlatıyor sizi. Clanı olan varsa gelebilirim 7 lvl oldum bugün favor biriktirip Hadesi alıcam çok iyi bence hades ama hangi skini alsam karar veremedim SoulTaker Hades alacak gibiyim ama.

    Oyundaki adım R4GN4R. (denedim denedim olmadı aklıma bu geldi böyle yaptım oldu. Napayım.)
  • su anda oyuna girebilen varmı?
  • Hocam olmazmı hiç, bir birinizle party kurup party lideri arena veya atıyorum assault moduna girebiliyorsunuz karşınıza 4 rakip veriyor 4e 4 kapışıyorsunuz. Ben tam anlamadım senin demek istediğini, çoğu mod zaten 4 vs 4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Mayıs 2013; 18:48:51 >
  • Arkadaşlar login olamayan bir tek benmiyim yoksa herkes mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.