Bildirim
Smile adsl kota sorgulama hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben de enson güncelleme 10,03,2012 görünüyor. 444 33 75 i arıyorum mail atıyorum ne bakan var ne arayan ne soran. Abone yapmak için günde 5 sefer arayanlar şimdi ortalarda yok. TTNET i bırakmayacaktık hata yaptım 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum. -
Aman dikkatli kullanın. TTnet de kotami göstermiyordu. Fatura bir geldi, gördüm kotayı. :) Çok kullanmadım, çok kullanmadım dedim, aşmışım kotayı. Az sövmedim TTnet'e. :) Nafile tabi, ödüyorsun pasa pasa. -
Nasıl iş bu anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: yasimsek
ben de enson güncelleme 10,03,2012 görünüyor. 444 33 75 i arıyorum mail atıyorum ne bakan var ne arayan ne soran. Abone yapmak için günde 5 sefer arayanlar şimdi ortalarda yok. TTNET i bırakmayacaktık hata yaptım 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum.
Aynen bende de son güncelleme 10.03.2012 :S -
quote:
Orijinalden alıntı: yasimsek
ben de enson güncelleme 10,03,2012 görünüyor. 444 33 75 i arıyorum mail atıyorum ne bakan var ne arayan ne soran. Abone yapmak için günde 5 sefer arayanlar şimdi ortalarda yok. TTNET i bırakmayacaktık hata yaptım 2 yıl nasıl gececek bilmiyorum.
Sınırsız kullanıyorum ama telefon ciddi bir problem haline geldi Smile adsl'de... Adamlar 10 dakika olmasına rağmen bakmıyorlar, sanki kendileri ödüyor bir de 444'lü numaranın ücretini...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X