Şimdi Ara

smile adsl'e geçsem memnun kalırmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet limitsiz tarife kullanmaktayım. her ay 55 tl para ödemek çok zoruma gidiyor. sanırım smile ile bu maliyetimi daha aşağıya çekebilirim. peki kalite olarak ttnet'i ararmıyım?

• smiel adslye geçersen geri kapattırmak için 4 ay beklemen gerekiyor ben 4 ay bekledikten sonra ttnet e geri geçe bildim özellikle 8 mb kulalnıcısıysan internet her 10-15 dk da bir kesiliyor !
  • kesilme bir günde birkaç kez ttnette de oluyor. smilede insanı yıldıracak kadar kesilme oluyormu? bir de hızı nasıl. tv video izlerken indirirken ttnet'in gerisinde kalıyormu?
  • smiley adsl e geçtimi 8mbit internetim kesiliyordu, aradım ve 6 mbite düşünce kesilmeler geçti. yani memnunum smile adsl'den, zaten hepsinin alt yapısı aynı.
  • Bende aşağı yukarı 4 seneden beri smile adsl kullanıyorum. İlk iki yıl 4 gb 1mbit kotalı kullandım. Sonraki yıllarda 2 yıl sözleşmeli 1mbit sınırsıza geçtim. Halen kullanıyorum. Bağlantı kesintileri normal şartlarda yaşamadım sadece kredi kartı değişikliğinde yaşadım. Eğer smile adsl ile bir sıkıntın olursa kredi kartını iptal et, zaten onlar bağlantını kesiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlı

kesilme bir günde birkaç kez ttnette de oluyor. smilede insanı yıldıracak kadar kesilme oluyormu? bir de hızı nasıl. tv video izlerken indirirken ttnet'in gerisinde kalıyormu?

ttnet daha iyiy ben ttnet e geçtim bir haftadır akfam rahat bir kere bile internet kesilmedi ! okadar kesin konuşuyorum senle ttnette kal eğer hattında sorun var ara bmüteri hizmetlerin derdini anlat analmıyorlar diyosan senin evinin tesisatındf sorun vardır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

smiley adsl e geçtimi 8mbit internetim kesiliyordu, aradım ve 6 mbite düşünce kesilmeler geçti. yani memnunum smile adsl'den, zaten hepsinin alt yapısı aynı.

sen öle san ben tam 8 mb kullanıcısıydım taki internetim sürelki kesilene kadar aylık 160 lira ödüyoduk bide internert kesiliyordu :( tam4 mb pakete geçincedde internet yavaşladı hd filim bile izliyemiyodum ttnette herşey var :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.