Şimdi Ara

SMF FORUM GÜVENLİK AÇIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir forum kurmuştum 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyordum yalnız son 1-2 aydır devamlı saçma sapan üyeler üye oluyor bu sanırım güvenlikle alakalı bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

• Saçma sapandan kasıt nedir hoca ?
  • Saçma Sapan derken uzun uzun nickler anlamsız nickler yani (örnek : jdnfgfdndfg) gibi bu üyeler hergün oluyor bende silioyorum bi formülü yokmu bu açığı kapatmanın..
  • Onlar bot... Kimisinin foruma üye olup adult içerikli konular açma gibi yetenekleri bile var

Smf'nin kendi sitesinde buna önlem olarak bi dolu mod var.

Üyelik sırasında çeşitli sorular (2+2 kaç eder gibi) sorarak basitçe kurtulabilirsin o botlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 18 Ağustos 2009; 2:20:14 >
  • Evet aynısını bende de olmuştu hatta üye olup adult içerikler bile eklemişler. CAPTCHA denilen şeyle kurtulunabiliyor.
  • bende bıktım bu botlardan arkdaşlar.Adult ve kumar gibi şeyler ekliyorlar bide foruma.Resimli CAPTCHA kullanıyorum ama fayda etmiyor yine üye olmuşlar.Silmekten bıktım bunlardan tamamen nasıl kurtulabilirim ?
  • evet arkdaşlar acil yardıma ihtiyacım var kurtulmam lazım bunlardan biran önce! Bugun 40 tane birden üye olmuş canın çıkıyor silmekten! kesin bana gıcık biri yapıyor bunu yoksa mümkün mü yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyeligi admin onayli yap?
    yada guvenlik kodu sistemini degistir.
  • Güvenlik kodu resmini 2 veya 3. seviye yap

E-mail Aktivasyon onayı iste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.