Şimdi Ara

smf den anlayan arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar smf de reklamları nasıl yerleştiriyoruz

birde paket yüklemem de hata veriyor bunun nedeni nedir paket nasıl yüklenir

forumum araştır demeyin sabahtan beri forumu araştırıyorum birşey bulamadım bulan varsa link versin.

• Reklamlar9ı
    template dosyasının içerisindeki dosyaları editleyerek ekleyebilirsin,
  • peki bu paketleri nasıl kuracağız niye hata veriyor
  • Reklamları manuel kurman icin php bilgin olması lazım Eğer yoksa smfnin sitesinden mod indirererk kur.
    www.simplemachines.org
  • mod du nasıl kuracağımda problem zaten
  • paketleri sanırım forum bakımından dosya sürümlerini karşılaştır diyodun sonra oradan ilerliyodun diye hatırlıyorum
  • peki paketleri kurduktan sonra nereden bu paketlerde düzenleme yapacağız yani bir reklam paketi kurdum diyelim ben bune nerden düzenliyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reklam paketini kurdugun zaman admin panelinde forum seçneklerine reklamlar diye bir buton ekleniyo.Oraya tıkla zaten gerisi çok basit kodları kopyala yapıstır yapıyosun
  • forum bakımından dosya sürümlerini karşılaştır buradan nasıl ilerliyeceğiz bulamadımki.

abi yok olmadı bu iş bunun resimli anlatımı filan bulamazmıyız bir sitede bilen arkadaşlar varsa paylaşsınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newkon -- 21 Ağustos 2006; 19:07:59 >
  • mod kurmaktan bahsedmiyo muyuz?dosya sürümleri ile ne alaksı var ama karsılastır eger dil paketi veya baska bişey forum sürümü ile eşleşmiyosa mod kurmada sorun çıkabilir.
  • Sana gösteriyo zaten, find diyo dediğini bul sonra orda verdiği kodu paste yani yağıştır diyo, çok basit yani php bilkgin olmasına bile gerek yok bence, az çok az bir ingilizce yerter,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.