Şimdi Ara

smaug vs balrog kim alır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

smaug vs balrog kim alır ?

(En Son Oy Tarihi: 6.11.2022)
Giriş
  • balrog alır tabikide balrog kadim zamanlardan kalma büyü gücüne sahip bir yaratıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

/>

Mare onu yer mi acaba

Gene üstte verdiğim örnekte ki gibi sphere da karşılaştırsak nightmare belki alabilir bilmiyorum. Özellikle PK mare ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Smaug alır elbette,bu nasıl soru?Sauron o kadar güçlü değil,yüzüksüz bir hiç.

Yüzüksüz bir hiç mi? Yüzülerin Efendisinde insanlar varolma savaşını yüzüksüz Sauron'a karşı verdi farkındaysan Yüzük olmadığı halde insanlığı yok edecekti neredeyse hatta yüzük yok edilmese belki de insanlığın sonu gelecekti.

Ben çok Tolkien kitabı okumadım,Silmarillion'u aldım ama ben kağıda baktım,o bana baktı,hiç bir şey anlamadım.Bitmeyen Öyküler'e başladım bu ara,güzel.Hobbit de çok güzeldi.Benim bildiğim Sauron yüzüksüz bir hiçti,yanlış biliyormuşum demek ki.

Malesef öyle Bana bir örneğini göster ki öldürüldükten sonra binlerce yıl yok olmasın bir ruh olarak dünyada gezinsin, kralları diriltsin, bedeni olmadığı halde kara büyüsünü yaymaya devam etsin yaratıkları çoğaltsın, gitsin Barad-Dur gibi devasa bir kaleyi inşa etsin, orkların sayısını katlanarak arttırsın, hepsine hükmetsin, emretsin, yüzük olmadığı halde dev bir göz olarak var olsun ve dünyayı gözetleyebilsin. Sauron yüzük olmadığı halde böyle iken yüzüklü halini hayal edebiliyorsundur umarım

O kadar Orc'u yarattı da ne oldu 6.000 tane Rohanlı üzerlerinden geçti.

Last Alliance ile olan savaşından hiç bahsetmiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

peki ya gandalf balrog u yenerken smaug ile karşılaşmaya tırsıyor ?

Filmde tırsıyor olabilir, kitapta böyle bir şey yok. Ona bakarsan Kralın Dönüşü filminde Witch-King Gandalf'ın asasını parçalıyor. Bu da üçlemenin kitabında yok. PJ'nin aksiyonları.

Arkadaş haklı. Arwen'in Glorfindel'in rollerine getirilmesi, Tauriel diye bir elf uydurulması falan bunların çoğu Peter Jackson'ın hamleleridir.

kitapları okumadım ama tauriel harbi çok sırıttı filmde la. böyle romantizm sokmaya çalışmışlar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Bildiğim kadarıyla Smaug sadece bir ejderha, Balrog ise bir Maia. Maia olmak herkesten güçlü olmak anlamına gelmez tabi ama Balrog olm bu Geçmişte Morgoth'un yardımına koşmuş eski dünya varlıklarından biri yani öyle kolay kolay alt edilecek türden değillerdir muhtemelen.

smaug vs balrog kim alır ?

Sauron hepsini yıkar geçer. Orta dünyanın en güçlü büyücüsüdür. Melkor'un hizmetkarlığını yaptı ama melkor yok edildi. Bu yüzden Orta Dünyanın en güçlü varlığıdır. Tek yüzüğün sahibidir. Hepsini o bulacak, hepsini biraraya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak.

Yanlış biliyorsun kardeşim Melkor yok edilmedi edilemez çünkü ölümsüz.Kendisi karanlığa hapsedildi.Karanlıktan kurtarması için Sauronu görevlendirdi.Ayrıca orta dünyanın yaratılmış en güçlü varlığı tulkastır

• olm balrog zaten ateşten Smaug ne yapabilir ki? Balroglarda kılıç ve kırbaç var ama onlar zarar verebilir Smaug'a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangal alır
  • Deathwing ikisini de alabilir.
  • Harbi zor soru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug alır muhtemelen. Ejderhalar melkor tarafından özel savaş makineleri olmaları için yaratılmış şeyler.
  • Smaug'un range'i daha fazla. Balrog'un yanında cc'ye sahip birisi yoksa her türlü smaug. Tabi late gamede lw çıkmış bir balroga karşı smaug bayağı bi' terleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Balron

/>

Bu uğurda nice mage'ler helak oldu.

Ulan bende dün gece yatarken Ultima anılarımı düşünüyodum şansa bak
  • üstte başka kişilerde söylemiş balrogların çok güçlü olanlarıda var ama genel olarak ejderhalar balroglardan üstünler.En basit şekli ile anlatılcak olursak ejderhaların nefesi güç yüzüklerini(tek yüzük hariç) yok edebiliyor cücelerin birkaç yüzüğünü ejderhalar yok etti.Balrogda böyle bir durum yok.Ejderhalar melkorun en yüce hizmetkarlarıdır.Balrog diyenler yüzük kardeşliğinden çok etkilenmişler galiba :).
  • quote:

Melkor yok edilmedi, hapsedildi Orta Dünya'da olmasa da hayatta. Dolayısıyla Sauron için en güçlü varlık demek pek doğru olmaz Bu arada Gandalf Balrog'u yendi diyenlere hatırlatmak isterim ki Balrog ile birlikte Gandalf da ölüme gitti. Yani o savaşın kazananı olmadı. İkisi de savaşıp birbirini öldürdü sonrasında hatırladığım kadarıyla Eru onu tekrardan diriltip Gri Gandalf değil de Ak Gandalf olarak orta dünyaya geri yollamıştı.

ilk olarak Gandalf Durinin felaketini öldürüyor sonra yaralarından dolayıda gandalf ölüyor Eru savaşın kazananını geri gönderiyor..

• Smaug.
  • Dün Isengard Sanayi Odalarında da aynı konu vardı, aynı yorumu buraya yazıyorum. Kitabın yazarı olan j.r.r. tolkien kitabında "Orta dünyanın en güçlü canlıları Ejderhalardır. Onlardan sonra Balroglar gelir" diye bir sözde bulunuyor. Tam aklımda olmadığı için yarım yamalak yazdım. Yani bizim orta dünyamızın gerçek efendisi olan Tolkien abimize göre Smaug en güçlü yaratık.
  • Balrog
  • Yalnız bu Balrog dediğiniz hangi Balrog oluyor, Durin'in felaketi mi yoksa Gothmog mu ya da ismi geçmeyen diğer balroglardan biri mi?

Öncelikle savaşlarda bir çok etken var, hiç beklenmedik olayları oluyor mesala elf mi balrog mu deseniz herkes balrog der ama balrog alan elfler mevcut.

Kitapta ejderhaların daha güçlü olduğu yazıyor ama Smaug'un bi Gothmog'u alıbileğini sanmıyorum, Glaurung falan alır anca Gothmog'u.

Spoiler butonu olmadığı için bazı yazmak istediğim şeyleri(kimin kimi aldığı gibi ve bazı vs.ler), küfür yememek için yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 24 Aralık 2013; 17:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Yalnız bu Balrog dediğiniz hangi Balrog oluyor, Durin'in felaketi mi yoksa Gothmog mu ya da ismi geçmeyen diğer balroglardan biri mi?

Öncelikle savaşlarda bir çok etken var, hiç beklenmedik olayları oluyor mesala elf mi balrog mu deseniz herkes balrog der ama balrog alan elfler mevcut.

Kitapta ****rin daha güçlü olduğu yazıyor ama Smaug'un bi Gothmog'u alıbileğini sanmıyorum, Glaurung falan alır anca Gothmog'u.

Spoiler butonu olmadığı için bazı yazmak istediğim şeyleri(kimin kimi aldığı gibi ve bazı vs.ler), küfür yememek için yazmadım.

Melkor sakatlayan elfler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Yalnız bu Balrog dediğiniz hangi Balrog oluyor, Durin'in felaketi mi yoksa Gothmog mu ya da ismi geçmeyen diğer balroglardan biri mi?

Kitapta ****rin daha güçlü olduğu yazıyor ama Smaug'un bi Gothmog'u alıbileğini sanmıyorum, Glaurung falan alır anca Gothmog'u.

Melkor sakatlayan elfler mevcut

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.