Şimdi Ara

SMARTDISK 2,5' Pro Edition Siyah 160 GB SMARTRECOVERY HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taş.Disk 2,5" Pro Edition 5400 rpm 8MB Siyah 160 GB 105 USD+KDV
    http://www.damlaltd.com/urunDetay.asp?urunID=108686
    BİLDİĞİNİZ STANDAR HARİCİ DİSK USB BAĞLANTILI MP3 DIVX FALAN GÖSTERMEZ.

Ürünle birlikte 1 adet
    Smart Recovery Güvenlik Kartı Pro Edition Multiple Snapshots
    HEDİYE

SmartRecovery ile işletim sisteminiz ve dosyalarınız güvende!

SmartRecovery çöken işletim sisteminizi ve dosyalarınızı 1 dakikadan kısa sürede eski haline geri getiriyor!

SmartRecovery Nedir?
    SmartRecovery, dosya ve sistem sürekliliğini sağlayan USB Güvenlik Anahtarı ve Programıdır.

Ne İşe Yarar? Hangi Durumlarda Kullanılır?
    SmartRecovery, sisteminizi istediğiniz bir zamana 1 dakikadan kısa sürede istediğiniz zamana geri döndürmenizi sağlar. İşletim sisteminizin çökmesinde, sisteminize virüs girmesinde, dosyalarınızın, programlarınızın kaybolmasında yada ayarlarının bozulması gibi durumlarda kullanılır.

Nasıl Kullanılır?
    SmartRecovery programını bilgisayarınıza kurun ve USB Güvenlik Anahtarı ile programı etkinleştirin. Daha sonra yapmanız gereken tek şey “Zamanlanmış Anlık Görüntü Al” modunu aktif hale getirmek ve programın sık aralıklarla anlık görüntü almasını sağlamak.bunun ardında herhangi bir durumda bilgisayarınızı yeniden başlatıp USB anahtar ile Recovery programınıza girerek bilgisayarınızı istediğiniz zaman geri döndürebilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damlaltd -- 28 Mart 2008; 12:48:05 >

• Siteyi hiç beğenmedim, ürün özellikleri yazmıyor.
    Bildiğim kadarıyla TV ye bağlayıp divX vs. izleyebileceğimiz bir cihaz ama bunlar hiç yazmıyor özelliklerinde.
    Normal 160GB HD ler 95-100 Ytl ye bulunuyor artık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22169460/tm.htm
  • Samimi olmak gerekirse bende beğenmiyorum site yeniden yazılıyor. Ürün özellikleri pek detaysız ve şekilsiz çıkıyor. Ama ürün özelliklerini biz yazmıyoruz genelde tedarikçiden geliyor. Sistemin yönetimi zor. Epey sınırlamaları var. Ama sorunsuz çalıştığı için bu yazılım ile devam ediyoruz.
    İnceleyip yorum yazdığınız için teşekkür ederim.
    Ürünle ilgili yorumunuza gelince ürün tv ye bağlanan model değil bildiğimiz taşınabilir disk. Fiyat ile ilgili yorumunuz içinse diyebileceğim
    hb ürünü Havale ile 185,10 YTL (%5 Havale İndirimi)
    yanında hediye verdiğimiz ürünüde Havale ile 35,87 YTL (%5 Havale İndirimi) yani toplamda
    220.97 YTL nakite satıyor bizde ise 159.2 YTL axess 6 ay ideal 12 ay yaklaşık %28 indirimli (hb ye göre) sattığımız için sıcak olduğunu düşünüyorum.
    Cardfinans diyebilirsiniz onlada 188.4 YTL yapıyor hb de 10 taksit mail orderlada 8 taksit satabiliyorum cardfinansa peşin fiyatına.
    Sizin baktığınız noktadan bakıncada (aynı ürün değilde 160gb harici disk olarak) haklısınız diyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damlaltd -- 28 Mart 2008; 10:24:29 >

• -ikisi aynı ürün değil. ki yorumları okuyunca fark bariz ortaya çıkıyor.
    -fiyatı 117 ytl (card finans harici)
    illa daha ucuz diye link verilecekse işte link. ama tabii hediyesi yok.
    SMARTDISK 160GB 5400Rpm Backup 2.5" Harddisk Gümüş Banka Havalesi Fiyatı (%5 indirim) :137,38

quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    Siteyi hiç beğenmedim, ürün özellikleri yazmıyor.
    Bildiğim kadarıyla TV ye bağlayıp divX vs. izleyebileceğimiz bir cihaz ama bunlar hiç yazmıyor özelliklerinde.
    Normal 160GB HD ler 95-100 Ytl ye bulunuyor artık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22169460/tm.htm

bu arada thermaltake muse usb2.0/esata 2,5" hdd kutusu (hddli veya hddsiz) stoktan hemen teslim şeklinde ve biraz da makul fiyatla olabilirse (vega teknomarkete oranla) çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 28 Mart 2008; 15:56:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.