Şimdi Ara

Smartdisk 1.5 Tb Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Smartdisk 1.5 tb lık harici hard disk im var 5-6 ay dır elimde çok uzun bir süre evde değildim ve fazla kullanmadım kullanan oldumu bilmiyorum fakat cihazı taktığımda biçimlendirmeden kullanamyacağımı söylüyor içinde baya bi film var.. Usb den takınca böyle diyor e-sata ile bağlayınca hiç görmüyor bile sizce problem nedir? biçimlendirirsem içindekileri kurtarma gibi bir şansım var mı ?

Teşekkürler yardımlarınız için...

• smartdisk mi, Allah korusun bidaha bu markadan... bende zamanında 400 GB lık modeli vardı, içi full film resim vs dolu.. 2 gün takmadım bilgisayara aynı sendeki gibi biçimlendirmeden kullanamadım.. başka çare bulamadım biçimlendirdim.. fakat 400 gb veriyi kurtarmak yaklaşık 1 hafta mı aldı.. veriyi kurtarınca güzelce formatlayıp anında sattım. WD kullanıyorum şu anda, 6 tane harici diskim var 5 tanesi WD, 1 tanesi HP.. çok memmunum..

bendeki smartdiskin içinde samsung vardı, güzelde harddiskti incelemelerde ama kutu kalitesiz olunca herşey oluyor işte. ben verileri harddiski söküp öyle kurtarabilmiştim.
  • benim favori programım RECOVERY MY FILES..
    şimdiye kadar kurtaramadığım bişey olmadı. ancak biraz uzun sürüyor, sabırlı olmak lazım.. format atsanda farketmiyor, gene arayıp buluyor. belirttiğim en son kurtarmada, 2-3 format önce silinmiş dosyaları bile kurtardım.. fast format bölümünde daha yüzeysel, gelişmiş bölümde ise daha detaylı kurtarma yapıyor aklında bulunsun.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.