Şimdi Ara

SMARTCONTROL II tüm menüler pasif !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin ben bir kaç gün önce 220cw9 LCD 22" philips monitör aldım memnunum kullanıyorum fakat bu smartcontrol II denilen şeyi yüklediğimde sadece options ve help menüsü aktif diğer menüler tamamen pasif ve calibrasyon ayarlarını vs ayarlarını yapmak istiyorum ama pasif oldugu için menüler hiç birşey yapamıyorum acaba yardımcı olabilecek birileri varmı...?Yardımcı olursanız çok sevinirim....

Ekran kartım Ati Radeon HD 3650 AGP 512 ddr2 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyasemre -- 24 Aralık 2009; 10:20:00 >

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • evet monitör sürücüsü yüklü aygıt yöneticisinde philips 220cw diye tanımlı ekran kartının driverını ve programlarını komple kaldırdım şimdi tekrar kuracağım ama dün denemiştim olmamıştı tekrar deniyorum...xp pro 32bit
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • bağlantı şekli DVI.
    monitörün en güncel driverınıda kurdum
    atiyide en güncelini kurdum. kurulum bittikten sonra yeniden başlattım ekteki uyarı geldi...

Daha Fazla Göster
  • Kimse yardımcı olamicak sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyasemre

Kimse yardımcı olamicak sanırım...

arkadaşım, bunu yazalı uzun zaman olmuş fakat buna benzer bir sorun bende de var, sen çözebildinmi? bendeki versiyon 1.0 sendeki sanıyorum 1.30 rapide yüklersen bende kullanıp sonuçlarına bakarım.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyasemre

ve smart kontrol görüntüsüde bu şekilde...hiç bir ayar yapamıyorum...

Biliyorum çok uzun zaman olmuş konuyu açalı ama yeni gördüm:D
    Başına böyle bir olay gelenlere yardımım olsun diye yazıyorum.
    Ekran kartını Driver Sweeper programı ile kaldırıp yeniden kurun sorun çözülecektir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.