Şimdi Ara

Smart Phone (Mpx200 dahil) için DivX yapmak resimli anlatımlı konu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eywallah kardeş linkleri buldum bakalım gelsin divxler gitsin divxler allah
  • speed step cd sinde dediğin ispanyolca olan cd si sanırım en baştan smartphone mu kur diosun anlayamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeinzBrausewetter

speed step cd sinde dediğin ispanyolca olan cd si sanırım en baştan smartphone mu kur diosun anlayamadım?

yaw aslında bende ordaki yazılımların full ingilizceleri var bana mail at ben sana yollim aynı adrese
  • speed step profildeki mail adresine mail gönderdim..ilgin için şimdiden teşekkür
  • Daha SD kart almadigim icin deneyemiyorum. Bu programla divx yaptiktan sonra, betaplayer ile ekrani yan cevirip izleyebiliyor muyuz? Yoksa media playerdeki gibi ekranin yarisi bosa mi gidecek?
  • Merhaba...

Dün akşam birkaç film üzerinde deneme yaptım

-- Original sin
    DVD olarak test etmek istedim. 5Gb lık DVD dosyası yaklaşık 180Mb hal aldı. Görüntü kalitesini monitörde full screen yaptığım zaman çok da kötü gözükmedi.

-- Final fantasy
    Divx olan filmi encode ettiğimde 150Mb civarında dosya boyutu oluştu. Görüntü kalitesi çok güzel.

MPX in ekranında güzel gözükeceğine eminim.

Telefonum adrese teslim olmuş birkaç günde elime ulaşır.

Program bazen encode edeceğim dosyaları siliyor. ?? Directx 9 üzerinde doğru çalışmayacağını söyledi ancak çok da kritik bir problem oluşmadı.

Selamlar Burak,
  • Ya speed yüzünden bu teli alıcam valla..saolsun hergün yeni bişi anlatıo,şeytan dioki al bu teli speedide pm den bunalt..yedek pil nerde bulucaz bu teli alırsak çok baktım sağa sola sitelere vs bulamadım:(
  • Selam ,
    Bende bir deneme yaptım mpg uzantılı bir dosya kopyaladım , media player çalıştırmadı sonra internetten pockettv mpg player indirdim kurdum filmi seyrettim. FAKAT REGISTRATION VE KEY ISTIYOR 7 GUN SONRA PROGRAM CALISMAYACAK lütfen yardım.
  • .

SELAM

ben bir türlü şu divx dönüştürücüyü bilgisayara kuramadım kurmaya çalışınca hata veriyo acaba başka şeyler de mi yüklemem lazım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

.

.
  • dönüştürücü bilgisayarda olacak telefona ise beta player yüklenecek başka bişeyden bahsediyorsan daha detaylı anlatır mısın?
  • http://download.ppccool.com/PocketDivXEncoder_0.3.50.exe bu da pocket divx convertor

adresinden convertoru indiriyorum ama bilgisayara ((tele değil)) kuramıyorum..........

beta pleyar telde kurulu onda bi sorun yok izliyorum divx ama benim sorunum convertor'u bilgisayara kuramamak pocket divx ikonuna tıklıyorum direkmen kur sayfası bile gelmeden hata veriyor. acaba yukardaki linkten indirdiğim pocket divx programı bozuk olabilir mi............
  • o adresten hiç indirmedim sen en iyisiwww.mpx.gen.tr/forum 'da bulunan programı bi dene bizde sorunsuz çalışıyor
  • mpx200 forumdaki linki bulamıyorum............

buldum buldum yüklüyorum on dakka içinde belli olur çalışıp çalışmadaığı

ya bir de bu programıhttp://divx.ppccool.com/ burdan niye indiremiyorum acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasank24 -- 6 Ocak 2005, 13:27:41 >
  • sx1 içinde ayni mi
  • dosyanın hazırlanmasında fark yoktur sanırım zaten niye olsun ki... ama sx1 de divx seyretmek için pek tabii farklı program bulmalısın...
  • yok hani orda smartphone seçeneğini tiklayin program kendisi mpx200 e göre ayarlasin fln diyoya ondan bahsediyorum.
  • türkçe ve crack faln istemiyor full yani direk indirin
    http://r apidshare.de/files/7031275/Pocket_Divx_Encoder.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

türkçe ve crack faln istemiyor full yani direk indirin
    http://r apidshare.de/files/7031275/Pocket_Divx_Encoder.rar.html

link kırık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.