Şimdi Ara

SMART ORTA SEHPA ÇOK PRATİK VE UYGUN FİYATLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet pratik ve fiyatı uygun ben bir tane sipariş verdim .Fiyatı da uygun geldi ihtiyacı olan kaçırmasın bence.
    67,90 TL
    http://www.yenicarsim.com/smart-orta-sehpa-beyaz/sehpa-gazetelik/id/1624595/

• hepsiburada da yorumları var genelde iyi. bende sipariş ettim laptop için kullanışlı görünüyor.
  • Bu sehpayı ben araştırmıştım 120tl gibi fiyatlara satıyorlardı bu fiyata bulunca aldım yarın gelsin bakalım yorumlarımı paylaşacağım.Resimlerden ve diğer alan kişilerin yaptığı yorumlardan iyi olduğu anlaşılıyor zaten.

Orijinalden alıntı: englishmuallim

bunu kendimiz monte edebilir miyiz acaba şimdi bir de buna usta çağırırsak 20 tl de o alır olur sana 90

Hocam eliniz ve gözünüz sağlam ise yaparsınız, ne olacak ufacık sehpadan? Ayrıca çok büyük olmadıkça bu tip demonte ürünleri birleştirmek çok zevkli. TV standını toplarken çok hoşuma gitmişti. Ben aynı zamanda 4 kapılı gardrop da yaptım tek başıma ama o zor oldu tabi. Ve kapakları istediğim gibi olmadı. Ama gardrop haricindeki her şeyi eli tutan gözü gören insanlar monte edebilir.
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sipariş vereceğim fakat site güvenli midir hiç alışveriş yapmadım buradan da

Orijinalden alıntı: Tris

Şimdi sipariş vereceğim fakat site güvenli midir hiç alışveriş yapmadım buradan da

Güvenilir kardeş.Hürriyetin E-Ticaret sitesi.Ürün Sana ulaştıktan sonra onay veriyorsun . Satıcının parası ödeniyor.

Orijinalden alıntı: tashunkee

DAHA UYGUN BİR FİYAT BEKLİYORUZ

Daha uygun fiyat olurmu bilmiyorum istersen satıcıya mesaj fln at 50 tane alıcaz diye belki bir indirim yapar
  • Arkadaşlar bu ürünü yazın bonubondan 89 TL ye almıştım.Zor bela iade ettim haberiniz olsun benden söylemesi.Montaj yapan arkadaşlar bilecektir sağ ve sol dikmelerin üstteki ve alltaki tablaya sabitlenmesi için bir mekanizma yapmamışlar, sadece iki tane vida tutuyor ama bu vidaların oynamasını engellemek için yuvarlark kancalı bir parça takılır ve kilitlenir malesef bu üründe öyle birşey yok ve açılıp kapanırken ayrılıveriyordu masa.

Bir tane cordoba modelinden almıştık eve çok memnun kalmıştık gören herkes soruyordu nereden aldığımızı bir tane başka satıcıdan beyaz renk olanı aldık teyzeme bizimkisine göre aşırı dandik gözüküyordu yani hepsi aynı kalitede değil bilginize.

Orijinalden alıntı: fatsali1

Selamun aleyküm,

Bir tane cordoba modelinden almıştık eve çok memnun kalmıştık gören herkes soruyordu nereden aldığımızı bir tane başka satıcıdan beyaz renk olanı aldık teyzeme bizimkisine göre aşırı dandik gözüküyordu yani hepsi aynı kalitede değil bilginize.

67 liraya çok kaliteli birşey beklemiyorum zaten işimi görsün yeter.

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Selamun aleyküm,

67 liraya çok kaliteli birşey beklemiyorum zaten işimi görsün yeter.

Ben fiyat karşılaştırması yapmadım farkındaysanız. İki üründe aynı fiyata alındı birisi kaliteli diğeri bariz dandik duruyordu.
    edit: Hatta bizim aldığımız zaman kampanya vardı 10tl daha ucuza gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsali1 -- 17 Ocak 2013; 11:33:29 >
    8 lira indirim yapmışlar ama 52lira indirim yapmış gibi yansıtmışlar.

Orijinalden alıntı: STND

Bu çok fonksiyonlu SMART Orta Sehpa 480.00 TL yerine Sadece 74,90 TL! demiş açıklamada
    ilanda ise 119 90 TL yerine 67,90 TL
    8 lira indirim yapmışlar ama 52lira indirim yapmış gibi yansıtmışlar.

iyi yine 8 tl indirim yapmışlar bir sigara parası :)

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: Tris

Şimdi sipariş vereceğim fakat site güvenli midir hiç alışveriş yapmadım buradan da

Güvenilir kardeş.Hürriyetin E-Ticaret sitesi.Ürün Sana ulaştıktan sonra onay veriyorsun . Satıcının parası ödeniyor.

Teşekkürler Bakalım dün sipariş verdim kargoya verilmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.