Şimdi Ara

Smart Hard Disk Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işte bilgisayar açılınca böyle bir hata alıyorum sorun ciddi midir ve bu sorun düzeltilebilir mi? Enter'a basınca bilgisayar açılıyor ama böyle bir şey neden oluyor?

Smart Hard Disk Hatası

Ayrıca oyun oynarken veya uzun süre bilgisayar açıkken de böyle bir şey çıkıyor ve bilgisayar kendi kendine yeniden başlatılıyor.

Smart Hard Disk Hatası

Bu sorunlarıma yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

• Harddiskin maalesef gidici ve son günlerini yaşıyor. acilen önemli verilerini yedeklemen yararına olacaktır.
    bu ekrandayken enter yerine F2 ye basıp ilgili menüden hddni test etmeyi bi dene bakalım ne gibi hata sonuçları verecek.(check disk)
    Düzelmezse Formatl atmayı dene ancak bu da çözüm olmayabilir zira bu sorun genellikle donanımsal birhata sonucu oluşmakta.
    Low level format atarak düşük ihtimal olsada biraz daha ömrünü uzatma şansın olabilir ancak uzun vadede çözüm istiyorsan yeni bir hdd alman gerekiyor. geçmiş olsun..
  • Saol kardeşim dediklerin için ben de senin gibi düşünüyorum ve dediklerini yaptım. Check disk yaptım taranamıyor dedi :D Sanırım dosyalarımı yedekleyip garantiye vericem çok teşekkür ederim dostum. Ve doğru düşündün bence de bu hata donanımsal. Herhangi birşey bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum.
  • simisi kullanıcısına yanıt
    BIOS menüsünde S.M.A.R.T özelliğini kapatırsan o hatayı muhtemelen almayacaksın... Ayrıca ortalama her notebook uzun süreli oyun oynandığında ağırlaşır veya donabilir..Hava kanalların temizlemek belki işe yarayabilir..
  • smart hdd nin verdiği bir rapordur pc nin temizlenmesi hdd nin arıza raporunu silmez.
    hdd gidici yada anlık bir hatadan dolayı da vermiş olabilir ama güvenilmez arkadaşım.
  • Eyvallah saolun çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım.
    Hdd bende bi hata var. merak etme veri kaybı yok şimdilik. Fakat her an bozulabilirim, verilerini yedekle. Ve en kısa sürede beni değiştir diyo.

Biostan smartı kapatarak bilgisayarın smart verilerini görmezden gelmesini sağlayabilirsiniz. Ama verileri mutlaka yedekleyin.

Sonrasında gittiği yere kadar kullanırsınız. Ya da garantiye gonderirsiniz. Ya yeni disk alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Ekim 2016; 10:09:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Hatası
    20 yıl önce açıldı
    Hard disk 1 Fault !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biostan Smart Card özelliğini kapatırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Her hangi bir sorun olur mu?
    Harddiskin smart raporlarını alamazsın. Bu da herhangi bir arızada uyarı alamamak olduğundan veri güvenliği açısından riskli.

Hd tune pro ile smart verilerine bakabilirsin. Hdd nin sorununun ne olduğu konusunda yol gosterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Ekim 2016; 10:40:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın kardeşim. Deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.