Şimdi Ara

SMART FOURFOUR HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir bütçeme uygun araba bakıyorum ancak malum şartlar ortada Palio'ya 70 bin istedikleri piyasadayız. Eski modellerde bir türlü aklıma yatan temiz bir araba bulamadım. Son olarak karşıma bir Smart Fourfour (5 Kapılı) 1.5 CDi Dizel yarı otomatik 192 bin kilometrede araba çıktı 64 bin TL istiyor sahibi. Bu araçla ilgili bilgi sahibi olan, forumda uzmanı diye tabir edilen biri var mı acaba? Yorumlarınız nelerdir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bir kere bindim. Çok iyi araba. Tam İstanbul gibi yerlerin şehir içi arabası. Ancak neden 1.1 benzinliğe bakmıyorsunuz. Bence geleceğin en çok satan arabaları ağırlıklı olarak bu tarz dört kapılar olacak. Uzun süre kullanacaksanız model eskimez.
    Birde mercedes eski a serisi ve colt da bakabilirsiniz fiyat aralığında benzer güzel arabalar.
    Keşke eq serisi ucuz olsa 200-300 aralığında eq serisi, bmw i3 ve zeo var. Bunlar zannedersem 10 yıl sonra piyasada en çok tutulan arabalar olacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçemi başlangıçta 65 olarak planladım ancak doğru düzgün bir araçla karşılaşamadım. Sadece bu Smart aklımı kurcaladı, detayını öğrenmeye çalışıyorum. Olumlu yorumlar da var klasik "Satarken zorlanırsın" yorumları da. Bütçemi 75'e çıkardım belki iyi bir alternatif bulurum. Colt benim de çok heves ettiğim bir araç. Sahibinden'de birçok ilan var farklı fiyat bantlarında, temiz ve ederini bulduğunu düşündüğüm olursa değerlendireceğim. Bir an önce arabayı alıp kenara çekilmek istiyorum Ekim de neler olacağı meçhul fiyatlar konusunda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1Yeste kullanıcısına yanıt
    A160-A170 gibi seriler de güzeldir hocam. Forfour 1 ya da 2 tane falan gördüm ancak. Çok yorum yapabileceğim bir araç değil. Kaporta aksamı alırken düzgün olsun zira parça konusu sıkıntı olabilir. Büyükşehir'de iseniz bulabilirsiniz. Motoru Cdi zaten sıkıntı yaratmaz gibi duruyor. Kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forfour'un eski kasası (2004-2006) mitsubishi colt ile aynı araç. dizel hariç bütün benzinli motorları mitsubishi motorudur. şanzıman getrag'tır. yarı otomatiği 6 ileridir easytronic gibi mmt gibi örneklerden çok daha iyidir ama yine de süper değildir. colt'un iç hacmi dışarıdan ufak görünse de çok geniş, muhtemelen forfour da öyledir. smart olduğu için parçası mitsubishi'den daha pahalı olabilir (mercedes kalitesi sonuçta).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.