Şimdi Ara

SMART COVER VS SMART CASE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar tuxedo case ler hakkinda ne dersiniz ben onlari dusunuyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende smartcase var birde bluetooth klavyeli bir case var uzun yola giderken dönüşte yazı işim varsa klavye çok rahat oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Bende smartcase var birde bluetooth klavyeli bir case var uzun yola giderken dönüşte yazı işim varsa klavye çok rahat oluyor...

Smart Case'den memnun musun? Videodaki gibi sıkıntılar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cartographer

quote:

Bende smartcase var birde bluetooth klavyeli bir case var uzun yola giderken dönüşte yazı işim varsa klavye çok rahat oluyor...

hocam benim case bundan farklı arka tarafı sert plastik içine cuk diye oturuyor hem arkayı hem önü koruyor ben iki case'imden de çok memnunum...

Hocam diğeride bu amerika'da havalimanından 60$'a aldım eğer çok yazı işim varsa çok güzel alethttp://www.brookstone.com/bluetooth-keyboard-portfolio-case-ipad2?bkiid=Cross_Sell_Zone|ProductDetails|ConsiderationProducts|774921p muhakkak biraz kalınlaştırıyor ama çok güzel türkiyede bulunur mu bulunursa kaça bulunur bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 4 Ağustos 2012; 21:02:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartographer

quote:

hocam benim case bundan farklı arka tarafı sert plastik içine cuk diye oturuyor hem arkayı hem önü koruyor ben iki case'imden de çok memnunum...

Hocam diğeride bu amerika'da havalimanından 60$'a aldım eğer çok yazı işim varsa çok güzel alethttp://www.brookstone.com/bluetooth-keyboard-portfolio-case-ipad2?bkiid=Cross_Sell_Zone|ProductDetails|ConsiderationProducts|774921p muhakkak biraz kalınlaştırıyor ama çok güzel türkiyede bulunur mu bulunursa kaça bulunur bilmem

Anladim, tesekkur ederim kardes. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy74

ben şöyle bir kombinasyon tercih edeceğim şahsen;

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-ipad2new-ipad-crystal-clear-seffaf-smart-cover-uyumlu-silikon-kilif-dk-ac-ipkslcc/productDetails.aspx?productId=bs40098&categoryId=3009663&SKU=BS40098

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-new-ipad-ipad2-akilli-kapak-smart-cover-gri-dk-ac-ipksmgr/productDetails.aspx?productId=bs42217&categoryId=3009663&SKU=BS42217

hem mobilite hemde koruma bakımından iyi olacağını düşünüyorum. şimdi şöyle bir şey sorulabilir smart-case yada smart-shell'lerde aynı görevi görüyor diye, fakat o ürünşerde iki bileşenin ayrılması söz konusu değil istediğinizde smart-cover'ı çıkartıp bir köşeye koyamıyorsunuz ayrıca arka alüminyum bölümü koruyan taraf sert plastikten oluşuyor ki bu durumda kötü bana göre çünkü bir düşme durumunda katı plastik darbeyi aynen iletecektir ve içeride hasara sebep olabilir. onun yerine silikon bir kılıf çarpmayı bir nevi yavaşlatacaktır en azından.

Bu nedenlerden dolayı ben ikili kombinasyonu tercih edeceğim.

Cok mantikli, Bende bu ikiliyi kullaniyorum, renkler bile ayni :))

• Bugün almanyadan 49 euroya smart case aldım iki tane birisi yeni ipad digeride ipad2 için ikisinede süper oturdu kullanımı mükemmel rahat.herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

smart case, smart cover ın arkası da olanı.. sağını solunu daha iyi korur smart cover a göre darbelere daha dayanıklıdır..

şikayet edenler ne için şikayet etmiş, smar cover durduk yeremi ekranı kırmış? elinden düşürürsen tabiki kırılır.. adamlar satarken ekran kırılmasını engeller diye satmıyor ki..

smart cover daha kibar duruyor ama arkasını ve kenarlarını korumuyor, bence smart case al mis gibi

kim ne der bilmem ama bizzat basimdan gecen olayi anlatim;
    iPad 2 icin bi canta almistim farmuarli..ipadi koydum bunun icine dalginlikla farmuari kapamayi unutup masadan kalktim hizlica canta ile birlikte..Bu o hizla cantadan firlayip havada bi takla attiktan sonra ekraninin uzerine tas zemine dustu,tabi uzerinde smart coverla:) cevirdim baktim ne bir cizik ne bir bukulme soz konusu nede herhangi bir sorun.Smart case i bilmem ne derece korur ama smart coverin korumasi bence tartisilmaz:)

Hocam smart cover sizdeki deri miydi yoksa poliürethane mıydı ?

• iphonedo videoda beğenmedi ama sonraki videolarında hep onu kullanıyor. ki iade işlemlerini çok seven biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

smart case, smart cover ın arkası da olanı.. sağını solunu daha iyi korur smart cover a göre darbelere daha dayanıklıdır..

şikayet edenler ne için şikayet etmiş, smar cover durduk yeremi ekranı kırmış? elinden düşürürsen tabiki kırılır.. adamlar satarken ekran kırılmasını engeller diye satmıyor ki..

smart cover daha kibar duruyor ama arkasını ve kenarlarını korumuyor, bence smart case al mis gibi

kim ne der bilmem ama bizzat basimdan gecen olayi anlatim;
    iPad 2 icin bi canta almistim farmuarli..ipadi koydum bunun icine dalginlikla farmuari kapamayi unutup masadan kalktim hizlica canta ile birlikte..Bu o hizla cantadan firlayip havada bi takla attiktan sonra ekraninin uzerine tas zemine dustu,tabi uzerinde smart coverla:) cevirdim baktim ne bir cizik ne bir bukulme soz konusu nede herhangi bir sorun.Smart case i bilmem ne derece korur ama smart coverin korumasi bence tartisilmaz:)

Hocam smart cover sizdeki deri miydi yoksa poliürethane mıydı ?

Deri.Fakat temizlik yönünden rezil durumda nolursa olsun pis gözüküyor ama hakkını yemek istemem yukarda dediğim gibi hayat kurtardı birkez:)

• Ben Smart case satıyorum ilgilenenler dükkanıma bakabilir

• şimdi iş yerindeyim akşama unutmazsam benim kombinasyonu da resimli olarak yollayayım. belki hoşunuza gider. diğer kullanmadığımı da resimli olarak atarım. şahsi tercihim smart case i denedikten sonra (apple store'da) iphonedo ya hak verdim. o yüzden bende iki parçaya döndüm. fena bir karışım olmadı. ama smart casein kasayı tutan kısmı çok salık elinize aldığınızda sanki içinden fıryalacakmış gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.