Bildirim
smart case yardımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
smart case ipad 2 ile uyumlu fakat arkada bi bolluk bıraktığı söyleniyor.türkiyede henüz rastlamadım _____________________________ -
Butun teknoloji marketlerde,bilkom store ve Apple magazalarinda bulabilirsiniz.2 cesit urun var
1-)Disi polyurethane denilen bir polimer malzemesi.Bunun fiyatlari 123tl civarindaydi sanirim.
2-)Birde disi deri olanlar var.Bunlarda 230 tl idi sanirim.Fiyatlar yaklasik olarak bu kadar tam bilmiyorum fakat durum boyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BrkD22
Butun teknoloji marketlerde,bilkom store ve Apple magazalarinda bulabilirsiniz.2 cesit urun var
1-)Disi polyurethane denilen bir polimer malzemesi.Bunun fiyatlari 123tl civarindaydi sanirim.
2-)Birde disi deri olanlar var.Bunlarda 230 tl idi sanirim.Fiyatlar yaklasik olarak bu kadar tam bilmiyorum fakat durum boyle.
o dediğin smart cover_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkD22
smart coverdan bahsediyorsun sen._____________________________ Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler