Şimdi Ara

Smackdown vs Raw 2011 * Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunda Platinum Trophy almama çok az kaldı . Son 4 Trophy .

Bu Trophy'lerden biri yarattığın karakter ile money in the bank çantasını kazanıp cash in yapmak . Ben yarattığım karakter ile çantayı kazandım . Ama bu çantayı nasıl cash in yapacağımı bilmiyorum .

PS3 Trophy sitelerinden birine baktım şöyle bir açıklama var ama çeviremedim . Biri yardımcı olursa sevinirim .

Many people have trouble with this trophy, because they can't seem to cash it in on the match they want. Unfortunately you cannot simply cash it in at any time; it has to be after a World Title match. Go to a match on the card and press . When it asks if you would like to cash it in, press . It will take you to the match and all you have to do is defeat your already weakened opponent.

• Benim bildiğim universe yoluyla.1v1 normal maçta kemer sahibini yenmen lazım ppv weekly farketmez.(örnk:smackdown da sheamus vs. randy orton 1v1.normal match.kemer herhangi birinde)zaten benim dediğim gibi olursa sorar cash-in yapısın mı diye yes de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cessimreis

Benim bildiğim universe yoluyla.1v1 normal maçta kemer sahibini yenmen lazım ppv weekly farketmez.(örnk:smackdown da sheamus vs. randy orton 1v1.normal match.kemer herhangi birinde)zaten benim dediğim gibi olursa sorar cash-in yapısın mı diye yes de

Hocam gelen kutuna bakar mısın ?
  • UP

İngilizce yazıyı çevirecek var mı ?
  • Hadi L.A Noire oynayan arkadaşlar sizin İnglizce'niz iyidir . Yukarda bir paragraf yazı var . Çevirirseniz çok sevinirim .
  • O paragrafta her zaman cash-in yapılamayacağını, sadece World Title maçlarında yapılabileceğini yazıyor. Oyunu bilmediğimden ezbere konuşuyorum. World Title maçını kazandıktan sonra zaten sana soruyormuş cash-in yapmak isteyip istemediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

O paragrafta her zaman cash-in yapılamayacağını, sadece World Title maçlarında yapılabileceğini yazıyor. Oyunu bilmediğimden ezbere konuşuyorum. World Title maçını kazandıktan sonra zaten sana soruyormuş cash-in yapmak isteyip istemediğini.

Çok teşekkürler hocam . Sorunu çözdüm .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler birşey sormak istiyorum yeniyim bu konuda cihaz ps2 bu arada oyunda karakter yarattım ve universe modundan birşey anlamadım bu karakteri nasıl ilerletebilirim onu merak ediyorum ve ilerledikçe açılan menüler varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

O paragrafta her zaman cash-in yapılamayacağını, sadece World Title maçlarında yapılabileceğini yazıyor. Oyunu bilmediğimden ezbere konuşuyorum. World Title maçını kazandıktan sonra zaten sana soruyormuş cash-in yapmak isteyip istemediğini.

Çok teşekkürler hocam . Sorunu çözdüm .

Biraz hort yapmis olcam ama benimde bu trophy kazanmam lazim karakterimle money in the bank cantasini sahibim baska sampiyonluk macini secerken cash yapma secenegi gelmiyor

Hocam kendi adaminizin profiline gelin orda smackdown yada Raw dan birini seçin.Eğer Smackdown seçerseniz Dünya agırsiklet İngilizcesi World ile başlıyan o kemere ve Inter on yi bengal Kemerine cash un yapabilirsiniz eğer Raw ı seçerseniz WWE Şampiyonluğu kemeri ve United States kemerine cash un yapabilirsiniz.Atıyorumki Raw ı seçtiniz sonraki Pay Per Viev (yanlış yazmış olabilirim) (Ay başı Pazar günleri olan) da Rawı seçtiyseniz Raw kemerlerini Smackdown kemerlerininden bir tanesine cash un yapabilirsiniz.

Not : Ama bildiğim kadarıyla bu cash-in un zamanı var Wrestlemani dan Wrestlemania ya kadar.Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.