Şimdi Ara

SM nin Comboyu atlatma yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerde okudum. SM teleport we ice stormla BK nın Combosunu atlatabilirmiş (Tabii bence zamanlama önemli çünkü sm tek comboyla yatıyo çoğu serverda)BK tam combo çekerken başka yere ışınlanan SM uzaktan ice storm çekerek yavaş yavaş BK kesebilir. Ama ben BK kasıyorum genelde ASLA BÖYLE BİŞEYE İZİN WERMEDİM^^

Doğru mu bu? bana mantıklı geldi. Ama hız çok önemli en ufak hatada yatar SM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 5 Temmuz 2007; 12:15:06 >

• ya mantıken tabiki sm nin teleport ile kaçması mümkün .. ama antidote alinca ice storm ne işe yarar .. ve bir sm bir bk yi nasıl keser :D
  • sm teleport ii kullanabilirse belki cok ufak bi sansı olabilir
  • ya teleport kullaniyor da sanki yere hic inmicek mi .. hem teleportun da bir sınırı var nereye kadar kaçabilir :D
  • o olmassa decay çeker uzaktan çakan bişi çeker meteor cometfall mu ne işte zaten tabiki Bir SM bir BK yı kesemez!!!^^
  • 68745646546.cı SM-BK tartışması hayırlı olsun
  • ben tartışmıyorum sadece atlatma yolunu söyledim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

68745646546.cı SM-BK tartışması hayırlı olsun

En güçlü BK bu konu burda kapansın :D
  • Hicbir lafa gerek yoq BK herzaman Bir SM mi KESER!!!!!

muhahahah
  • quote:

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 5 Temmuz 2007; 18:26:37 >
  • Millet bençe biraz yanlış düşünüyor olabilirsiniz.Bence Teleport'u iyi kullanabilen kıdemli oyuncular BK'yı çok rahat alır.Şahitide oldum.Biraz tecrübe lazım.Mesela 4 resetlik TP kullanmasını bilen bir SM ve oyuncusu 6-7 resetlik bir BK'yı yerden kaldırmaz.
  • quote:

quote:

+

aynen katılıyorum hiç bi char guçlu deildir char AVANTAJLIDIR ama oynamayı bilen kişi o avantajın ustesınden gelip yatırmasınıda bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

quote:

quote:

+

aynen katılıyorum hiç bi char guçlu deildir char AVANTAJLIDIR ama oynamayı bilen kişi o avantajın ustesınden gelip yatırmasınıda bilir

Ben oynadığım serverda sm kullanıyorum ve 3 bk önüme gelip combo yapmalarına rağmen yatmıyorum SS leri var. Neden hemen sebebini söyleyeyim bakın ne güzel yazmış arkadaşımız, hiç bi char guçlu deildir char AVANTAJLIDIR ama oynamayı bilen kişi o avantajın ustesınden gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.