Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper net resimler birinci ve 2. resim gerçek renklere yakın,Birincide hafif yeşil yüksek, İkincide yeşil hafif az, hafifce mavi yüksek ancak gerçeğe çok yakınlar.
    "• Fluorescent (warm white)" ayarında SONY Trinitron tüp renklerini veya Kodak film renklerini yakalayacağını umuyorum oransal olarak yeşil ve mavi tam oranında, Kırmızı %2-3 fazla. Nede olsa TV'den kalma alışkanlıklar......
    Ama makineye bir kere daha hayran oldum. Bu arada:
    Aşağıdaki linki mutlaka tıkla, Almayı düşündüğün şarj aleti ile ilgili çok geniş bir açıklamam var, Bunu görmeden "HB" ya bulaşma, Aradığın alet bu linkte....
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: radiko

s600 fd ile çekilmiş 280 e yakın örnek foto 1600*1200 boyutunda burada

Teşekkürler Radiko, hepsini indirip inceleyeceğim. Pazar günüm gitti yine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksahu
    Başta söyleyeyim. s3 sahibi değilim. ama beğeniyorum
    inan araştırdım. sitedeki bütün incelemelere baktım. hatta s3 ün fotoğraflarıyla karşılaştırdım(sitede var zaten)
    en son puanlamalarına da baktım. gerçekten çok yakın bazı dallarda da s3ü üstün gördüm.
    dslr/dslr-like/kompakt makinaları kendi arasında puanlamışlardır diye düşündüm ondan sordum. ayrıca siteye güveniyorsunuz, çıkar veya başka amaçlı böyle bir oyun yapmazlar diye düşündüm. ve size danıştım

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=24&mo1=258&p1=1508&ma2=1&mo2=214&p2=1088&ph=2

bu sitede s3 ve 6000fd nin karşılaştırmalı resimleri var.

• quote:

Orjinalden alıntı: cabri

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=24&mo1=258&p1=1508&ma2=1&mo2=214&p2=1088&ph=2

bu sitede s3 ve 6000fd nin karşılaştırmalı resimleri var.

Fark müthiş, kaldı ki sensör boyutları ile max ISO'da s6500fd 800 ISO'ya kadar problem yaşamazken S3IS max ISO 800 ve 200 ISO sonrası problem.
    dpreview.com da açık açık belli bu durum. Kısacası Fuji bu kategoride gerek objektif kallitesi, gerekse sensör de baya başarılı, Tek bilemediğimiz konu kanımca fiziksel-mekanik kullanımda diğer markalarla arasındaki fark. Bunu da kullandıkça göreceğiz diye düşünüyorum.

• nihayet s6500fd için sipariş verdim..

bu kadar incelemeden karşılaştırmadan sonra benim için en ideal makinanın bu oldugunu düşünüyorum.. nikon d40 ile fuji arasında çok kararsız kaldım ama nikon d40'ı satın almakla olayın bitmeyeceğini düşündüm, makinanın kendisi zaten pahalı, bir de tele-objektif yedek pil vs vs derken iyice krize girecektim..

fuji s6500 beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum, bazen herşeyin en iyisini almak değil, ihtiyaçlarımıza cevap verecek olanı almak iyidir diye düşünüyorum ki ben bugüne kadar canon a75 ile idare etmiş adamım
  • Elbette arkadaşım, İhtiyaç, maddi durum ve daha sonrasının ne getirip götüreceği konularının optimum yarar sağlama noktası çok önemli bence de. Nereye sipariş verdiniz? mahsuru yoksa fiyat?

quote:

Orjinalden alıntı: antique

nihayet s6500fd için sipariş verdim..

bu kadar incelemeden karşılaştırmadan sonra benim için en ideal makinanın bu oldugunu düşünüyorum.. nikon d40 ile fuji arasında çok kararsız kaldım ama nikon d40'ı satın almakla olayın bitmeyeceğini düşündüm, makinanın kendisi zaten pahalı, bir de tele-objektif yedek pil vs vs derken iyice krize girecektim..

fuji s6500 beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum, bazen herşeyin en iyisini almak değil, ihtiyaçlarımıza cevap verecek olanı almak iyidir diye düşünüyorum ki ben bugüne kadar canon a75 ile idare etmiş adamım

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Elbette arkadaşım, İhtiyaç, maddi durum ve daha sonrasının ne getirip götüreceği konularının optimum yarar sağlama noktası çok önemli bence de. Nereye sipariş verdiniz? mahsuru yoksa fiyat?

quote:

nihayet s6500fd için sipariş verdim..

gittigidiyor.com'da oldukça güvenilir bir ödeme şekliyle sipariş verdim..
    ürün amerikadan gelmiş, hiç kullanılmamış, kutusunda sıfır (CABRI arkadaşımız da oradan almış zaten)
    türkiye şartlarına göre fiyatı da oldukça uygun göründü, peşin fiyatı 699YTL ki bu ürünün TR'de bu fiyata satılabileceğini pek sanmıyorum!

nikon d40 ise gerçek bir dSLR ve fuji'yle aynı kulvarda değil biliyorum ama 1.300ytl vermek zor geldi açıkcası

• Beyler ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bizim s6500 mü?

Sonunda hepsiburada.com da gördük.Ancak inşallah bir yanlışlık yoktur resimler felan açılmıyor da.

Fiyat 990 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2676&productid=bd81269
  • Evet ama fotosu yok ayrıca FUJIFILM FINEPIX S6500FD 6.2-66.7mm LENS 6.3MP SLR DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ olarak lanse etmişler. Fakat makine SLR değil. Şu linke bakmakta fayda varhttp://www.lifeinbursa.com/haberx/2949/13/dikkat_iste_reklamlari_durdurulan_urunler.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Beyler ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bizim s6500 mü?

Sonunda hepsiburada.com da gördük.Ancak inşallah bir yanlışlık yoktur resimler felan açılmıyor da.

Fiyat 990 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2676&productid=bd81269

makina yurtiçinde tam da öngördüğüm fiyattan satışa çıkmış, bu fiyatı gördüğüm iyi oldu..
    gg.com'dan aldığıma pişman olmayacam demektir

• ben 900 bekliyordum.1000 ytl fazla geldi.ustelik yanında hic bi aksesuar yok. 1 milyar vericez bari xd kartını da yanında verselerdi. hemen almayı dusunuyordum ama once biraz hazmetmem gerek...
    garanti olayı olmasa hemen gg den alıcam ama daha once baska bi markada basıma geldi dısardan getirdiginiz cihazı ,burda yetkili servisine goturdugunuz zaman insan yerine koymuyorlar.
  • Evet bari hafıza kartını verseler.Hafıza kartıydı şarz aletiydi piliydi derken baya tutacak.Satışa çıksın bütün sitelere o zaman asıl piyasayı göreceğiz.Hepsiburada.com dakiler biraz kafasına göre mi yapmışlar acaba...
  • yılbaşından önce gittigidiyor'da süper bir fırsatı kaçırdık aslında, 1gb hafıza kartlı fuji s6500 yine 699ytl tutuyordu, satıcıyla mesajlaştım, o bir kampanyaydı geçti dedi, hani bir araba reklamı var, adam hastanede kafayı duvarlara vuruyor
  • Pahalı olursa ben s9500 alırım
  • Hayırlı olsun @antique

hadi bakalım 2 kişi olduk....
  • BU FORUMA NE OLDU GİRMEK ÇIKMAK BİR SAATTİR KORKUNÇ SORUN....şu resmi yüklemek için 45 dk. uğraşıyorum.........

Yeni makinen hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan.
    Gelelim Hepsi-Tepsi' deki korkunç Fahiş bir fiyata, şimdi teferrutı ile yazamıyacağım 5.Ocak Merkez Bankası kurları ile Bu fiyat USA'ya göre 120$ civarında vergiler hariç, Avrupa' ya göre ise katmerli FAHİŞ , İngiltere satışı 213£ VAT dahil, € karşılığ 315 € vergiler dahil, 990 YTL/1.88YTL=526€ ederki fark 211€. Mantıksız, anlamsız ve de € bazında acayip FAHİŞ bir fiyat, Ulu Manitu dedirtti bana......Ya biz Papua Yeni Gine vatandaşı sömürgemiyiz?
    Aşağıda Almanya satış fiyatları ve yanında 256 mb kart hediye,
     ##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

quote:

yılbaşından önce gittigidiyor'da süper bir fırsatı kaçırdık aslında, 1gb hafıza kartlı fuji s6500 yine 699ytl tutuyordu, satıcıyla mesajlaştım, o bir kampanyaydı geçti dedi, hani bir araba reklamı var, adam hastanede kafayı duvarlara vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 7 Ocak 2007; 20:40:28 >

• quote:

Pahalı olursa ben s9500 alırım

fuji serisi içinde s9500 modeli de en sabıkalı olanı.. mod ayar tekerleği en çok bozulan model s9500..
    bu konuda çok fazla şikayet vardı ve ben bunları bu konunun önceki sayfalarına taşımıştım..

bence iyice araştırmadan s9500 alma
  • quote:

quote:

Pahalı olursa ben s9500 alırım

fuji serisi içinde s9500 modeli de en sabıkalı olanı.. mod ayar tekerleği en çok bozulan model s9500..
    bu konuda çok fazla şikayet vardı ve ben bunları bu konunun önceki sayfalarına taşımıştım..

bence iyice araştırmadan s9500 alma

Yok ya şaka yaptım sadece.

bipekkan
    Abicim hesaplarından hiçbirşey anlamadım gerçekten

• quote:

bipekkan
    Abicim hesaplarından hiçbirşey anlamadım gerçekten

Hepsi-Tepsi' de 990 YTL. 1€=1.88 YTL (5.Ocak.2007 MB satış kuru) dersek,
    990 YTL +KDV dahil/1.88 YTL= 526 € eder. USA Dolar Cinsinden 1$=1.47 YTL. den de 673 $ eder. USA'da en yüksek fiyat=499 dolar TAX dahil, fark 174 dolar daha pahalı...... Gelelim Avrupa'ya
    İngiltere' de 213 Pound +VAT dahil. Bunu € ' ya çevirirsek, 1 Paund=2.78 YTL.
    ile 572 YTL yapar Fark 418 YTL. € cinsinden 305€ , Fuji/Türkiye bu malı Almanya'dan temin ediyor. Verdiğim resimdeki fiyatların en pahalısı 367 € ve bu fiyata MS dahil, Fark 159 € eder.
    Fuji ise fiyatın Avrupa seviyesi demişti, Nasıl bir seviye bu? Fuji bu malı Heildelberger meydanındaki tefeciden mi temin ediyor? efendim.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 8 Ocak 2007; 8:57:00 >

• Fujinin bu fiyat politikası yüünden almayı düşündüğüm ve çok istediğim bu makineyi görünen o ki Türkiye'den almayacağım, resmen kazıklama mantığı ile piyasaya sokulmuş bir oldu çıktı...
    Eğer durum müsait olursa bir şekilde bu makineyi yurt dışından getirticem ve keyfini sürücem...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.