Şimdi Ara

'Slp' konun kapanmış cevap burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Slp

Sigmund Freud'un

Hiçbir erkek,cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz.

Bu ünlü önermesine katılıyor musunuz katılıyorsanız aynı şey kızlar için de geçerli midir sizce?

ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Ben en yakın kız arkadaşıma karşı cinsel arzularular duyuyorum bazen

ama o kaşındı göğsünü koluma sürtüyor hep yanıma oturunca iyice sokuluyo bana napıyım zorluyo resmen

Yaşım 26 bir kadınla iyi arkadaş olmaya başlıyoruz iş şakalaşmaya dönünce olanlar oluyo dişiden arkadaş olmaz. Bazıları diyecek ki benim kız arkadaşlarım var ama sen onlarla takılmak istemiyorsun ki öylesine arkadaş

Özet

erkekle şakanın sonu dövüş kadınla şakanın sonu zikiş

Arkadaşlar bu konuya kan bağı olan aile bireyleri katılmamıştır yanlış anlamalara yol açmayalım , erkek ve kadının yaradılış gereği oluşan olaylardır buna sen ben karar veremiyoruz. Bazen dışyorlarya erkek arkadaşı var iken başkası ile ilişki yaşıyor olay bu aynı ortamda etkileniyosun aşk olursa yandın zaten

Not: O kızda senden hoşlanıyo bas gaza herşeyin bi yaşı var bende ufakken yok ayıp günahla yetiştik . Ama işler öyle değil

• Ya anlamadım bikaç dakika bilgisayardan uzaklaştım konuyu yenile dedim kapanmış konu niye kapandı son yorumları göremedim
  • Ben de tam bir yazıyordum, konuyu kapattılar. Oysa Freud'la ilgili esrarengiz, daha önce hiç duyulmamış, çok değerli bilgiler veriyordum.
  • Konunun neden kapandığını öğrenmek için kime pm atmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mCek.

Ben de tam bir yazıyordum, konuyu kapattılar. Oysa Freud'la ilgili esrarengiz, daha önce hiç duyulmamış, çok değerli bilgiler veriyordum.

Şu freud çok ilgimi çekti nette kitabı falan var mı ? Nedir necidir nisan psikolojisi ilgi alanıma girer..anlat anlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.